Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Puttershoek

AZR Installaties

AZR Installaties Adres:
AZR Installaties
Nieuwe Binnenweg 413b
3023 EM Rotterdam

Tel. 010 - 2909503
Fax. 010 - 2440848

Website. http://www.azrinstallaties.nl
Email. info@azrinstallaties.nl

Beschrijving:
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf voor particulieren en ondernemers. Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van o.a. verwarming, elektriciteit, dak en zink, airconditioning, ventilatie, water, gas, loodgieters werkzaamheden en sanitair. Wij zijn tevens leverancier van verschillende bekende merken zoals: ATAG, Vaillant, Bosch etc.

AZR installaties levert hoogstaande kwaliteit op efficiƫnte wijze. Door onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij aantonen dat goede kwaliteit en snelheid wel degelijk samen kunnen gaan. Ook voor onderhoud van bijvoorbeeld; dakgoten, kachels en gastoestellen bent u bij ons op het juiste adres.

Kiezen voor AZR installaties betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiƫntie.


AZR installaties verzorgt al uw loodgieters werkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring in o.a. het aanleggen, repareren en vervangen van rioleringen, water- en gasleidingen en verwante werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het leveren, plaatsen of repareren van badkamer, keuken en toilet.

AZR installaties beschikt over de ervaring en expertise om op deskundige wijze kleine of grote projecten voor particulieren of bedrijven tot een goed eindresultaat te volbrengen.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Plaatsen in de regio Rotterdam