Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Utrecht

M24 Dag & Nacht Service

M24 Dag & Nacht Service Adres:
M24 Dag & Nacht Service
Europalaan 41
3526 KN Utrecht

Tel. 030 - 2887766
Fax. 030 - 2889889

Website. www.m24service.nl
Email. info@m24service.nl

Beschrijving:
Bij M24 kunnen wij ondermeer de volgende loodgieterswerken voor u verzorgen:

- Het repareren of ontstoppen van de afvoer en riolering.
Het belang van een goed werkende afvoer of riolering, wordt vaak pas opgemerkt als er al een probleem is ontstaan, zoals een verstopping of lekkage. Dit gebeurt vaak op ongelegen momenten. Met behulp van een camera inspectie van de binnenkant van de hoofdleidingen kan M24 mogelijke problemen (tijdig) opsporen.

Onze hogedrukreiniger kan vervolgens vrijwel elke verstopping verhelpen. Bovendien kan regelmatig reinigen van de hoofdleidingen veel ellende voorkomen. Indien de leidingen vervangen moeten worden door bijvoorbeeld verzakkingen, kunnen wij dit voor u verzorgen, inclusief het bijkomende grond- en graafwerk. M24 is ook gewoon een kei in het aanleggen of verleggen van riolering en/of HWA`s (HemelWaterAfvoeren) tegen scherpe tarieven. Vraag er gerust om.

- Het aanbrengen en herstellen van daken.
M24 verzorgt bitumineuze dakbedekking op platte daken met gebruik van eerste klas kwaliteit materiaal. Zinken randafwerking en hemelwater afvoer behoort tevens tot onze werkzaamheden. Dit is specialistisch werk wat door ons veel wordt uitgevoerd. De zinken, en soms ook koperen(!), dakgoten worden in onze eigen werkplaats vervaardigt. Met de huidige extreme weertypes is een goed dak boven je hoofd toch wel prettig! Daarnaast hebben wij vakkundig personeel voor het opsporen en herstellen van daklekkages aan allerlei verschillende daken.

- Het onderhouden en herstellen van waterleidingen.
In waterleidingen wordt water van A naar B vervoerd en ze liggen zowel in uw woning of bedrijf als erbuiten. M24 kan deze leidingen voor u onderhouden en bij problemen herstellen. Bij verbouwingen en/of renovaties kunnen wij de leidingen aanleggen, verleggen en uitbreiden. Met name bij bedrijven is legionella bestrijding een belangrijk onderwerp. Wij kunnen uw installatie aan een inspectie onderwerpen. Bij M24 bent u aan het goede adres!

- Het leveren en aanbrengen van uw sanitair.
In de badkamer en toilet bepaalt het sanitair (waterapparaten) het aangezicht en gebruiksgemak. M24 kan het sanitair voor u bestellen, waarbij u via ons eerst zelf naar de showroom van een groothandel kunt gaan om het assortiment te bekijken. U kunt het onze medewerkers prima toevertrouwen om de leidingen aan te passen, de apparatuur te monteren en aan te sluiten.

- Het aanbrengen of verleggen van water, afvoer en elektra voor uw keuken
Het renoveren van de keuken is zeer ingrijpend en brengt veelal hoge kosten met zich mee. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat de alle leidingen, waaronder water, afvoer en elektra correct wordt aangepast en aangesloten. Bovendien zal M24 de gemaakte afspraken en planning nakomen, zodat de vervolgbedrijven geen hinder ondervinden en hun taken goed kunnen uitvoeren.

Plaatsen in de regio Utrecht