Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Breda

Dirk Verhees Loodgietersbedrijf

Dirk Verhees Loodgietersbedrijf Adres:
Dirk Verhees Loodgietersbedrijf
Brandseweg 80
4871 CH Etten-Leur

Tel. 06 - 48944037

Website. www.dirkverhees.nl
Email. info@dirkverhees.nl

Beschrijving:
CV- ketel
De CV ketel is de motor van uw huis. Het zorgt voor gezelligheid en warmte in huis. Het merk CV ketels dat we plaatsen is voornamelijk Itho. Inmiddels hebben wij bijna 75 van deze ketels geplaatst en in onderhoud bij onze klanten. Onze klanten zijn erg tevreden over de ketel. Ook het onderhoud en de service die wij erbij verlenen zorgt ervoor dat de aanschaf van deze ketel een goede beslissing zal zijn.

De ketel is uitgevoerd met elektronische ontsteking en de nodige beveiligingen. Dit zorgt ervoor dat er altijd uitgegaan kan worden van het hoogste rendement van de ketel.

Wij zijn een dealer van Itho cv-ketels sinds de oprichting van ons bedrijf. Itho heeft een ruime keus aan verschillende CV ketels zodat voor ieder huis de juiste ketel geselecteerd kan worden. Hierdoor kun je een goed leefklimaat creƫren en kosten besparen op je gasverbruik.

Riolering
Naast de aanleg van riolering onderhouden wij deze en nemen wij de zorg uit uw handen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een verstopt riool heeft. Bijna altijd kunnen wij dezelfde dag langskomen om de verstopping te verhelpen.

Mechanische reiniging
Standleidingen en andere afvoerleidingen binnenshuis worden door ons gereinigd met behulp van mechanische reiniging. Daarbij frezen wij met behulp van geavanceerde methoden afvoersystemen schoon tot de oorspronkelijke diameter van de leidingen. Wij maken hiervoor gebruik van speciale apparatuur in combinatie met roterende kettingkoppen, boorpunten en spiralen.

Rioolinspectie
Wanneer niet precies duidelijk is waar de oorzaak van een lekkage of een regelmatige verstopping zich bevindt, of gewoonweg ter controle van het leidingstelsel kunnen wij een inspectie uitvoeren d.mv. een camera. Hiermee gaan wij in de buis en kunnen deze dan precies volgen zodat wij precies zien wat de oorzaak van de lekkage of verstopping is. (rioolinspecties vanaf buis 75mm).

Ook voor dak- en zinkwerk, sanitair en ventilatie kunt u bij ons terecht. Ga naar de website voor meer informatie en referenties of neem contact met ons op als u vragen heeft,

Plaatsen in de regio Breda