Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Groningen

Boerma-Hulsebos

Boerma-Hulsebos Adres:
Boerma-Hulsebos
Transportbaan 52-54
9672 BK Winschoten

Tel. 0597 - 413218
Fax. 0597 - 423112

Website. www.boermahulsebos.nl
Email. info@boermahulsebos.nl

Beschrijving:
Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos BV, gevestigd in Winschoten, is een landelijk opererende onderneming. Wij zijn actief op het gebied van de elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties. Wij richten ons op de industrie, gezondheidszorg, utiliteit en woningbouw.

U kunt bij Boerma-Hulsebos terecht voor een totaaladvies
en installatie- werkzaamheden. Wij zijn Borg, Komo instal en BRL 6001 gecertificeerd. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dat geldt niet alleen standaard, maar ook voor speciale opdrachten, nieuwbouw, renovatie, preventief onderhoud en storingen.

Wij kiezen voor een projectmatige aanpak met een team van specialisten, dat verantwoordelijk is voor het project. Boerma-Hulsebos beschikt over een team van goed opgeleide vakmensen. Onze zorg gaat verder dan alleen installeren; wij staan ook voor een deugdelijke controle en onderhoud van de installaties. Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos: Uitstekende kwaliteit en gegarandeerd een optimale service!


Gas, water en sanitair
Wilt u een uitbreiding op uw bestaande installatie of nieuwbouw?
Wij kunnen voor u een riolering- en hemelwaterafvoersysteem, koud- en warmwaterleidingen (koper en/of kunststof) en gasleidingen aanleggen. Bovendien leveren en monteren wij uw sanitair. Ook kunt u bij ons terecht voor uw zink-, koper- en dakdekkerswerk.


Centrale Verwarming
Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel of een complete CV-installatie, dik- of dunwandig? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij adviseren u welk type CV-ketel en radiatoren de juiste capaciteit hebben, zodat elk vertrek in uw woning of bedrijfspand behaaglijk aanvoelt. Tevens kunnen wij u adviseren over:
- Boilers
- Vloer- en wandverwarming
- Luchtverwarmers
- Stralingspanelen
- Warmtepompen
- Weersafhankelijke regelingen


Service en onderhoud
Een installatie wordt in de meeste woningen, utiliteitspanden of bedrijfspanden zeer intensief gebruikt. De levensduur van de installatie wordt verlengd door regelmatig onderhoud. Goed afgestelde en onderhouden installaties functioneren beter en zuiniger. Bovendien wordt de kans op storingen kleiner.

Wij kunnen u onderhoudscontracten aanbieden voor:
- Warmwater- en/of verwarmingstoestel
- Inbraaksignaleringssysteem
- Brandsignaleringssysteem
- Noodverlichtings- / ontruimingsinstallatie
- Inspecties

Plaatsen in de regio Groningen