Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Drechtsteden

Cor van Hoften Loodgietersbedrijf

Cor van Hoften Loodgietersbedrijf Adres:
Cor van Hoften Loodgietersbedrijf
Stek 11
3371 KG Hardinxveld Giessendam

Tel. 0184 - 675544
Fax. 0184 - 614239

Website. www.corvanhoften.nl
Email. info@vanhoftenbv.nl

Beschrijving:
Installatiewerkzaamheden
Wij richten ons, als sanitair installateur, op de installatie en onderhoud van sanitaire, cv-technische en mv-technische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. In enkele nieuwbouwprojecten wordt tevens samengewerkt met een elektrotechnisch installatiebedrijf om een nog completer pakket aan te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Op dit moment zijn er circa 1800 woningen in opdracht welke worden voorzien van de nodige installaties. Het grootste deel van deze woningen zijn koopwoningen.

Koper-, lood- en zinkwerk
Het ambachtelijke koper, lood en zinkwerk behoort eveneens tot onze werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit metalen dak en gevelbekledingen. Binnen ons bedrijf zijn zeer ervaren koper- en zinkwerkers werkzaam welke onder begeleiding staan van een ervaren projectleider. Deze projectleider ondersteunt en adviseert de opdrachtgevers m.b.t. detaileringen en uitvoering. In oktober zijn wij officieel lid geworden van de Zinkmeesters. Dit staat voor gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap.

Organisatie
De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en vakkennis van de projectleiders, montage-inspecteurs en monteurs. In totaal zijn er 57 man full time bij de organisatie werkzaam.

Voorbereiding
De complete voorbereiding geschiedt in eigen beheer. Wij beschikken over een eigen prefab werkplaats waar alles wordt voorbereid en geproduceerd.

Kwaliteit
Om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen zijn wij uiteraard BRL 6000 gecertificeerd, SGL gecertificeerd en m.b.t. de veiligheid zijn wij ook VCA gecertificeerd.

Opdrachtgevers
De opdrachtgevers bestaan grotendeels uit plaatselijke, regionale en landelijk opererende aannemers. Diverse bouwteamwerken worden in samenwerking met de opdrachtgevers compleet uitgewerkt.

Plaatsen in de regio Drechtsteden