Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Drechtsteden

Boogert Installatiebedrijf

Boogert Installatiebedrijf Adres:
Boogert Installatiebedrijf
Ambachtsweg 5
3381 LN Giessenburg

Tel. 0184 - 651521

Website. www.boogert-bv.nl
Email. info@boogert-bv.nl

Beschrijving:
Boogert BV is al meer dan 25 jaar een begrip in de Alblasserwaard. Wij staan bekend als een betrouwbaar en degelijk installatiebedrijf met kennis van zaken en als lid van Uneto-Vni staan wij garant voor service, kwaliteit en vakmanschap.

Wat kunt u van ons verwachten?
Hieronder treft u een overzicht van onze werkzaamheden: Sanitaire installaties- en renovatiewerkzaamheden. Boogert BV levert sanitair in samenwerking met Plieger en installeert een enkele kraan tot en met complete badkamers in woningen, of bijvoorbeeld volledige sanitaire ruimtes in bedrijfsgebouwen. Hieronder vallen ook allerlei riolering- en loodgieterswerkzaamheden.

Gasinstallaties
Boogert BV is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf. Naast het
uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot
gasleidingen, gasinstallaties en rookgassystemen, is het bedrijf volledig bevoegd deze installaties en systemen zelfstandig te keuren. Dit is een taak die uiteraard zeer serieus wordt genomen; veiligheid en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit!

Centrale verwarmingsinstallaties
Boogert BV verzorgt alles op het gebied van warm water. In een behaaglijk huis is het goed wonen, in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles is mogelijk: van de levering en installatie van een c.v.ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, zonne-energie tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen en het uit voeren van een collectieve c.v.-ketelvervanging.

Ventilatiesystemen Airconditioning
Boogert BV installeert ventilatiesystemen in de vorm van natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, ventilatie met warmteterugwinning en airconditioning. Tevens voert Boogert diverse aanvullende werkzaamheden uit waarmee de klimaatbeheersing in een woning of bedrijfs gebouw geoptimaliseerd wordt.

Lood- en zinkwerk
Boogert BV voert allerlei lood- en zinkwerkzaamheden uit, van zinken goten tot het vervangen van schoorsteenlood. Wij brengen deze producten aan op huizen, en gebouwen. Alles wordt uitgevoerd in de juiste dikte en geschied zeer vakkundig.

Service Onderhoud
Boogert BV verzorgt tevens de dagelijkse service en periodiek onderhoud voor alle bovenstaande disciplines voor bedrijven, woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, gemeenten, industrie en particulieren.

Plaatsen in de regio Drechtsteden