Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Drechtsteden

Loodgietersbedrijf D.M. Brienesse

Loodgietersbedrijf D.M. Brienesse Adres:
Loodgietersbedrijf D.M. Brienesse
Oudendijk 118
3319 AG Dordrecht

Tel. 078 - 6166278

Website. www.brienesse.nl
Email. dmbrienesse@hetnet.nl

Beschrijving:
Is uw CV ketel kapot of heeft u een lekkende dakgoot?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al sinds 1982 leveren wij hoge kwaliteit loodgieterswerk, waarbij wederzijds vertrouwen voorop staat. Dealer van nefit cv ketels.

Ventilatiesystemen en CV ketels
Wij doen in onderhoud en vervanging van CV ketels en ventilatiesystemen. Goede ventilatie is noodzakelijk. De huidige woningen zijn dusdanig goed geïsoleerd dat deze "luchtdicht" zijn. Om vocht-, schimmel en gezondheids- problemen te verkomen, is een ventilatie door een centrale afzuiging onmisbaar.

Dakgoten en dakbedekking
Wij doen in het vervangen en aanleggen van zinken dakgoten of deklijsten van platte daken, bitumen dakbedekkingen en andere werkzaamheden aan uw dak.

Water, gas en riolering
Wij doen in aanleg van koud- en warmwaterleiding en plaatsen daarbij ook uw boiler, kranen in allerlei soorten en maten en zelfs uw douchegarnituren monteren wij zorgvuldig en netjes. Problemen met de riolering of afvoer? Die verhelpen wij snel en vakkundig.

Complete aanleg of renovatie badkamer
Wij doen de complete aanleg van badkamers. Alle werkzaamheden vanaf het sloopwerk tot en met het tegelen of aanbrengen van een aluminium lamellenplafond verzorgen wij voor u.

Plaatsen in de regio Drechtsteden