Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Haarlem

J. Prent Loodgietersbedrijf BV

J. Prent Loodgietersbedrijf BV Adres:
J. Prent Loodgietersbedrijf BV
Arendsweg 36
1944 EJ Beverwijk

Tel. 0251 - 225021
Fax. 0251 - 225029

Website. www.loodgieterprent.nl
Email. info@loodgieterprent.nl

Beschrijving:
Gas- en Centrale Verwarming
Voor het vervangen van uw huidige C.V ketel of het installeren van een compleet nieuwe verwarmings-installatie, voorzien van een Hoog Rendement combi c.v. ketel , te combineren met standaard paneelradiatoren of luxe decorradiatoren voor in de badkamer, huiskamer, gang of de keuken. U kunt de c.v. installatie verder uitbreiden met een zonneboilersysteem, gehele of gedeeltelijke vloerverwarming een convectorput of convectoren.

Sanitair
In onze showroom kunt U 5 complete opstellingen van badkamers bewonderen, van eenvoudig tot luxe, waaronder de Sphinx 300, 380 en 420 serie.

Wij bieden U advies over de mogelijkheden en Uw wensen voor het vervangen van Uw badkamer, tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de overige werkzaamheden, zoals tegelwerk (leveren en aanbrengen), stukadoren, timmerwerk e.d. door ons, voor U compleet verzord wordt.

U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, inloopdouche of stoomcabine, maar ook voor bijvoorbeeld een wastafel(combinatie), fonteinbakje, douchebak, ligbad of (verhoogd) toilet, voorzien van een Pressalit closetzitting van eenvoudig tot luxe uitvoering met soft-close zitting.

Ook leveren en monteren wij diverse douchewanden en bad(klap)wanden als Novellini en Sphinx van goede kwaliteit en voorzien van veiligheidsglas en profielen in de gewenste kleur.

Zink of koperwerk
Zinken goten, een zinken erkerplat, door onze monteurs opgemeten, gezet en op maat gemaakt in onze werkplaats en aangebracht, te combineren met bijvoorbeeld een zinken hemelwaterafvoer of een zinken vergaarbak. Een stukje vakmanschap dit jaar (2007) uitgevoerd door 2 van onze monteurs. Tevens is het mogelijk deze werkzaamheden in koper uit te voeren.

Plaatsen in de regio Haarlem