Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Twente

Kip Installatiebedrijf BV

Kip Installatiebedrijf BV Adres:
Kip Installatiebedrijf BV
Helmichstraat 37
7575 AH Oldenzaal

Tel. 0541 - 513301
Fax. 0541 - 522445

Website. www.kip-bv.nl
Email. info@kip-bv.nl

Beschrijving:
Installatiebedrijf Kip richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Badkamers, cv, sanitair, loodgieterswerk en ventilatie technieken zijn vak gebieden waar de specialisten van Kip thuis in zijn.

Verwarming
Kip Installatiebedrijf denkt niet in problemen maar in uitdagingen. Op elke vraag wordt net zo lang gezocht tot een antwoord dis gevonden. Zo ontstond enkele jaren geleden de gebogen radiator. Voor een klant werd een gebogen radiator ontworpen die exact in een de ronde vormen van de woonkamer geplaatst kon worden.

Het gebuikte principe is even simpel als doeltreffend. Van hout werd een mal gemaakt op de plek waar de verwarmingselementen zouden moeten komen. Die mal is naar de fabrikant gestuurd die vervolgens exact op maat de benodigde verwarmingselementen heeft gemaakt. Die werden vervolgens door de specialisten van Installatiebedrijf Kip, aangesloten en geïnstalleerd.

Het innovatieve karakter van Kip instalatiebedrijf komt juist bij dit soort vraagstukken aan de orde. Net zo lang zoeken tot de oplossing is gevonden. En ook bijzondere vraagstukken worden vaak verrassend voordelig opgelost. Installatiebedrijf Kip is modern en loopt altijd vooraan bij nieuwe ontwikkelingen op haar vakgebied.

Sanitair - Badkamer wordt een ontspanningsruimte
Installatiebedrijf Kip vindt dat u zich thuis moet voelen in uw sanitair. Een badkamer is bijvoorbeeld meer dan een ruimte waar u zich kunt wassen. Ze worden door veel mensen steeds vaker gezien als ruimte waar je je kunt ontspannen/relaxen. Daar zijn tal van mogelijkheden voor.

Tenslotte zorgt het powerbad voor de verkwikkelijke bubbels. Een bubbelbad is ontspannend, en rustgevend. De twee wastafels en het toilet vervolmaken vervolgens deze badkamer.
Kip wil dat u geniet van uw badkamer. Dat betekent dat wordt meegedacht over eventuele opstellingen, voorzieningen in de badkamer, maar ook gebruikersgemak en comfort. Thuis ontspannend genieten van een moderne badkamer wil toch iedereen.

Onderhoud
Kip BV heeft lange jaren ervaring met de onderhoud van alle producten die zij leveren. Hieronder ziet u een prijslijst van de verschillende service mogelijkheden die wij lerveren. Ook is de prijslijst hier te downloaden in PDF-formaat.

Plaatsen in de regio Twente