Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Winterswijk

Broekhuis Techniek

Broekhuis Techniek Adres:
Broekhuis Techniek
Virulyweg 10
7602 RG Almelo

Tel. 0546 - 491199
Fax. 0546 - 491188

Website. www.broekhuis-techniek.nl
Email. ep@broekhuis-techniek.nl

Beschrijving:
De techniek in huis, dat werkt toch gewoon? Thuis is het lekker warm, een extra lampje aan en straks nog even snel onder de douche of in bad. Dat werkt toch gewoon? Precies! Zo denken wij erover! De techniek kunt u aan ons overlaten, of het nu gaat om verwarming, sanitair, loodgieterswerk en electra. Wij willen u graag helpen.

Storing? Bel gerust, wij lossen het meteen voor u op. Vaak kunnen problemen worden voorkomen door prefentief onderhoud.

Ook voor nieuwbouw kunt u bij Broekhuis-Techniek terecht. Wat zijn de mogelijkheden, de kosten en uiteindelijk het gemak? Wij denken graag met u mee en geven u duidelijke informatie om goede beslissingen te maken.


Loodgieterswerk / Dakbedekking
Wie loodgieter zegt, zegt ambacht...
Dat geldt niet alleen voor de aansluiting van uw keuken en sanitair. Het op juiste wijze verwerken van lood, zink en koper is waar u de echte vakman aan herkent.

Door jarenlange ervaring hebben de mensen van Broekhuis-Techniek zich deze ambacht eigen gemaakt, deze knowhow stelt ons in staat om de werkzaamheden in alle opzichten naar behoren uit te voeren.

Ook het bedekken van uw dak met de juiste dakbedekking en de keuze die u hier moet maken met betrekking tot isolatie kunt u aan Broekhuis-Techniek toe vertrouwen. Vele meters waterdicht dak hebben wij al reeds achter ons gelaten.

Plaatsen in de regio Twente