Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Tilburg

Rima-Viv installatietechniek

Rima-Viv installatietechniek Adres:
Rima-Viv installatietechniek
Achterhuizen 2D
5102 AM Dongen

Tel. 0162 - 322003
Fax. 0162 - 310012

Website. www.rima-viv.nl
Email. info@rima-viv.nl

Beschrijving:
Service en Onderhoud
Service en onderhoud van uw verwarming en warmwater-installatie staat bij ons in een hoog vaandel. Uw verwarming en warmwater moeten immers ten alle tijde betrouwbaar zijn en mocht er ooit een probleem ontstaan dan kunnen wij dit snel voor u oplossen.

Om een betrouwbare installatie te kunnen garanderen is het belangrijk deze jaarlijks te controleren en te onderhouden. Deze onderhoudsbeurt kunnen wij voor u uitvoeren.

Riolering, gas en water
Wij zijn uw specialist op het gebied van reparatie en vervanging van riolering, waterleidingen en gasleidingen.

Wij beschikken vanzelfsprekend over de juiste kennis en gereedschappen om uw opdracht volgens de geldende eisen en normen op te leveren.

Badkamers
U bent op zoek naar een nieuwe badkamer?
Of mischien heeft u al sanitair gekocht en wilt u dit door ons laten monteren. In de eerste situatie kunnen wij u geheel begeleiden om tot een badkamer te komen die aan uw wensen en kwaliteitseisen voldoet.

Wij hebben de beschikking gekregen om de showroom van Otten/Dales Sanitair te gebruiken voor onze klanten.
Dit houdt in dat u zowel door ons tijdens de montage, als bij de koop door professionele sanitairvakmensen van Otten Sanitair word geholpen om tot een juiste keus en uitvoering te komen.

Mocht u een showroombezoek wensen, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak. Indien u al sanitair heeft aangeschaft dan kunnen wij vanzelfsprekend het leidingwerk en de montage hiervan verzorgen, vraagt u in dat geval bij ons een offerte aan.

Goten en zinkwerken
Onze specialist kan voor u alle soorten goten repareren of vervangen. Dit kan standaard gootwerk zijn, maar ook speciaal op maat gemaakt behoort tot de mogelijkheden.

Tevens kunnen wij goten repareren dmv het in fohnen van kunstof gootbekelding. Ook speciale vergaarbakken en gootbeugels horen daarbij, elke opdracht kan in overleg uitgewerkt worden.

Plaatsen in de regio Tilburg