Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Tilburg

Toine Hooijen Installaties BV

Toine Hooijen Installaties BV Adres:
Toine Hooijen Installaties BV
De Wouwerd 56
5071 VX Udenhout

Tel. 06 - 51577066

Website. www.t-h-installaties.nl

Beschrijving:
Al vele jaren helpen wij consumenten en bedrijven met onze professionele diensten omtrent airconditioning, klimaatbeheersing, centrale verwarming en sanitair.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en op dat gebied doen we geen concessies! Het zorgt er namelijk voor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de door ons geleverde producten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn dan zijn wij voor onze klanten 24x7 uur bereikbaar voor het oplossen van eventuele problemen..

Airconditioning
Airconditioning zorgt ervoor dat warmte uit een bepaalde ruimte wordt gehaald en afgevoerd. Een goede airconditioning zorgt er ook voor dat de luchtvochtigheid en luchtzuiverheid op peil blijven en dat de juiste luchtstromen in een ruimte gecreëerd worden. Dankzij een airconditioning creëert u een aangenaam binnenklimaat.

Toine Hooijen Installaties BV adviseert u graag bij de aankoop van een airconditioning systeem. Dit is doen we voor consumenten maar ook voor bedrijven. Naast het advies verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud.

Wij werken voornamelijk met airconditioning systemen van Samsung en Mitsubishi.

Klimaatbeheersing
Daar waar ventilatie afhankelijk is van de buitenluchtomstandigheden, gaat klimaatbeheersing een stap verder. Afhankelijk van de gewenste comfort wordt gekozen voor aanvullende conditionering zoals verwarmen, koelen en bevochtigen. Zo creëert u altijd de perfecte leefomstandigheden en voelt u uzelf stukken beter.

Door de systemen im de ruimte te integreren doe de toestellen onzichtbaar een geluidloos hun werk zonder inbreuk op het interieur te maken.

Toine Hooijen Installaties BV adviseert u graag bij de aankoop van een klimaatbeheersing systeem. Dit doen we voor consumenten maar ook voor bedrijven. Naast advies verzorgen wij vanzelfsprekend de installatie en onderhoud. Ook maakt u gebruik van onze 24x7 storingsnummer.

Centrale Verwarming
Toine Hooijen Installaties BV is de specialist als het gaat om centrale verwarmingen. Consumenten en bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies en wij begeleiden u graag bij het bepalen van een goede centrale verwarming strategie. Daarnaast hangen wij radiatoren, verzorgen vloerverwarmingen, plaatsen heaters en installeren luchtgordijnen.

Sanitair
Door de jaren lange ervaring met sanitair is Toine Hooijen Installaties BV dé partner als het gaat om verbouwing en plaatsen van badkamers en toiletten. Badkamers en toiletten verzorgen wij van A tot Z en voor keukens leggen wij gas, water en stroomleidingen volgens het leidingenplan.

Plaatsen in de regio Tilburg