Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zuid-Limburg

L'Ortye Watermanagement BV

L Adres:
L'Ortye Watermanagement BV
Gewandeweg 11
6161 DJ Geleen

Tel. 046 - 4232821
Fax. 046 - 4231497

Website. http://www.lwm-lww.nl
Email. info@lwm-lww.nl

Beschrijving:
LWM L'Ortye Watermanagement B.V. is een VCA* gecertificeerd bedrijf met als hoofdactiviteit rioolbeheer en riooltechniek. Tot deze activiteiten behoren ook de persriolen, olie-afscheiders, benzine-afscheiders, vetafscheiders en slibvangputten.

Maar LWM L'Ortye Watermanagement B.V. is meer dan alleen rioolbeheer en techniek. Zo heeft het bedrijf een ruime ervaring in velerlei waterbeheersystemen waaronder de aanleg en onderhoud van diverse regenwateropvangsystemen, beregeningsinstallaties, drainages, pompputten, afsluiterputten en fonteinen.

Voorts beschikt LWM over grote hoeveelheden strooizout. Voor de mogelijkheden zie de rubriek strooizout in de linker kolom.

LWW L'Ortye Weg- en Waterbouw B.V., een dochteronderneming, eveneens VCA* gecertificeerd, ondersteunt alle activiteiten en completeert ze door het uitvoeren van de bijkomende grond- en bestratingwerkzaamheden.

Sinds enige jaren is LWW ook actief in de voorsloop van woningen, kantoren enz.

- Rioolontstopping & reiniging
L’Ortye Watermanagement is gespecialiseerd in rioolreiniging en rioolontstopping van leidingen met alle leidingdiameters.

L’Ortye Watermanagement beschikt over een klein bedrijfsvoertuig met ingebouwde rioolreinigingsapparatuur (zie foto). Dit speciaal voertuig biedt een nog betere bereikbaarheid in de stad en in parkeergarages.

- Regenwateropvangsystemen
Voor panden met een relatief groot dakoppervlak kan het interessant zijn om het hemelwater op te vangen en te gebruiken voor toiletspoelingen en andere toepassingen waar drinkwater geen must is.

- Fonteinen en waterwerken
Het realiseren van fonteinen en waterwerken is vaak maatwerk. De klant maakt zijn wensen kenbaar waar wij vervolgens mee aan de slag gaan.

Zo is L’Ortye Watermanagement in staat om een geheel nieuw ontwerp gestalte te geven, maar ook om bestaande fonteinen en waterornamenten te renoveren en/of te vernieuwen.

- Service en onderhoud
LWM L’Ortye Watermanagement beschikt over een 24 uurs servicedienst voor heel Limburg.

Bel voor dag en nachtservice: 046 – 423 28 21
· Snelle ontstoppingsdienst
· Rioolinspectie met behulp van camera voor alle diameters
· Reiningen en leegzuigen van vetputten
· Rookdetectie
· Reparatie, renovatie & onderhoud
· Stankdetectie
· Hogedrukreiniging
· VCA* gecertificeerd

Wij werken voor:
· Horeca
· Gemeenten
· Industrie
· Particulier

Plaatsen in de regio Zuid-Limburg