Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zuid-Limburg

Frans Golob Installatiebedrijf BV

Frans Golob Installatiebedrijf BV Adres:
Frans Golob Installatiebedrijf BV
Marconistraat 26
6372 PN Landgraaf

Tel. 045 - 5311336
Fax. 045 - 5326446

Website. www.fransgolob.nl
Email. info@fransgolob.nl

Beschrijving:
Als totaalinstallateur is de onderneming in staat alle mogelijke werkzaamheden in en om de woning of bedrijf als geheel uit te voeren zonder tussenkomst van derden. Al onze activiteiten gelden zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ruim 40 jaar uw vertrouwd adres. Snelle en goede service staan bij ons hoog in het vaandel, zodat ongemakken of storingen in korte tijd tot het verleden behoren.

Water
De aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van installatie voor drinkwater en sanitair met daarbij behorende afvoeren, wordt door ons bedrijf vakkundig verzorgd.

Gas
Op het gebied van gas, verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale verwarming en keukeninstallaties.

Elektra
Aanleg, uitbreiding en onderhoud aan elektronische werkzaamheden voeren wij uit in samenwerking met Elektro Jeurissen te Landgraaf.

Bovengenoemde werkzaamheden verrichten wij voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer weten over onze loodgieterswerkzaamheden of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaatsen in de regio Zuid-Limburg