Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Arnhem

GIB Techniek BV

GIB Techniek BV Adres:
GIB Techniek BV

Veenendaal

Tel. 0318 - 520426

Website. www.gibtechniek.nl

Beschrijving:
G.I.B. Techniek, dé totaalinstallateur in de regio Veenendaal. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, renovatie en verbouwing maar ook bij acute problemen zoals lekkage of stroomstoring.

Bij ons geldt nog ‘een man een man – een woord een woord’. U kunt dus bouwen op onze afspraken. Wij zijn mensen van de praktijk, direct aanspreekbaar en we werken klantgericht.

Of het nu gaat om de aanleg van:
* een extra stopcontact
* nieuwe bekabeling
* een complete badkamer of
* al het installatiewerk bij een woning of bedrijfspand:
iedereen kan rekenen op onze persoonlijke aandacht!

Gas en Water
Bedrijven en particulieren kunnen rekenen op het vakmanschap van de totaalinstallateur.

Gas
Er zijn zaken waar u geen risico in wilt nemen – zoals op het gebied van de gasvoorziening. Het is niet alleen wettelijk verplicht (ook door verzekeraars) maar ook verstandig om alle werkzaamheden rondom gasleidingen en installaties te laten verzorgen door de vakman: G.I.B. Techniek. Zo zullen wij na afloop altijd de leidingen afpersen, om te bevestigen dat zich nergens een lek bevindt.

Water
Voor uw watervoorzieningen doet u uiteraard ook beroep op de vakman. Wij werken met kunststofleidingen om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Of het nu warm of koud water betreft, een defecte kraan of de een complete douche-installatie: uw zorg is voor ons een uitdaging.

Riool
Voor al uw reparaties binnen en buiten staat G.I.B. Techniek voor u klaar. Ook voor de aanleg van een complete riolering bent u bij ons aan het juiste adres

Sanitair
Badkamers
Toe aan een nieuwe badkamer? G.I.B. Techniek levert uw droombadkamer op maat. Graag komen wij eens langs om de mogelijkheden te inventariseren. We informeren en adviseren u. En als u twijfelt, kunt u bijvoorbeeld een stoomcabine geheel vrijblijvend uitproberen in de showroom. Of het nu een standaardbadkamer betreft of een luxe uitvoering: bij ons kunt u al uw wensen laten uitkomen.

G.I.B. Techniek is zeer selectief in de keuze van onderaannemers. Daarom werken wij met vaste, betrouwbare en vakkundige partners. Zo kunnen wij garant staan voor de kwaliteit die zij leveren.

CV installaties
Particulieren
Comfort in huis wordt in belangrijke mate bepaald door een aangename temperatuur. Energiezuinige en tegelijk comfortable oplossingen kunnen samengaan met design radiatoren, waardoor uw woongenot in meerdere opzichten toeneemt. Ook op het gebied van warmwatervoorziening valt er in veel huishoudens winst te behalen, het warmwater comfort wordt steeds belangrijker door een toename van luxe badkamers. Daarbij kunnen we meerdere technieken en middelen inzetten – afgestemd op uw situatie en wensen.

Gerenommeerde merken
Wij zijn BOSCH-dealer, omdat dit betrouwbare merk voor iedere toepassing het juiste systeem kan leveren. Zo zijn de Bosch HR-ketels compact, stil, gebruiksvriendelijk en bijzonder zuinig. Elke HR-ketel is voorzien van de Bosch Heatronic, hét slimme regel- en besturingssteem.

Daarnaast leveren wij allerlei merken CV-ketels met verschillende prestatielabels en in verschillende comfortklassen: van CW3 tot en met CW 6.

Airco en vloerverwarming
Wij doen nog veel meer op het gebied van klimaatbeheersing, zoals het aanleggen van airconditioning en vloerverwarming.

Onderhoud
Informeer eens naar onze aantrekkelijke onderhoudsabonnementen voor uw CV-ketel. U beperkt het uitval én de kosten en u zit er het hele jaar warmpjes bij…..

De voordelen op een rij:
• 24 uur-service, 7 dagen per week
• Geen voorrijkosten
• Geen arbeidsloon

Bedrijven
Cascaderegeling
Veel bedrijven kiezen bij de vervanging van hun oude ketel voor de cascaderegeling. Wij installeren dan meerdere CV-ketels, zodat de bedrijfszekerheid aanzienlijk toeneemt. Er zijn meer voordelen:
• Geldbesparing bij de aanschaf van een CV-ketel
• Minder energieverbruik
• Meer warmte uit één kubieke meter
• Ruimtebesparing

In kantoren en bedrijfspanden zorgen wij voor het ontwerp en de aanleg van uw complete CV-installatie. Deskundig en betrouwbaar zorgen wij voor oplossingen op maat.

Dak en zink
Dak
Bekleding van uw dak, erker of dakkapel: schakel de vakmensen van G.I.B. Techniek in. Wij werken met hoogwaardige bitumineuze dakbedekking van het merk Nebiprofa. Bovendien worden al onze daken afgewerkt met leislag, waardoor uw bitumineuze dakbedekking een langere levensduur heeft.

Vanzelfsprekend hebben wij ingespeeld op de nieuwe eisen en werken ook wi steeds vaker met kunststof dakbedekking.

Zink
Is uw zink aan vervanging toe?
Bel G.I.B. Techniek voor het vervangen en/of plaatsen van uw zinken dakgoot. Ook bij lekkages kunt u ons bellen. Bij zinken dakgoten werken wij standaard met separatiestukken, zodat uw dakgoot zich moeiteloos én schadeloos kan aanpassen aan weer en wind. Dat betekent een langere levensduur voor uw zinkwerk.


Laat u aangenaam verrassen door de veelzijdige en betrouwbare vakman en neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek.

Plaatsen in de regio Arnhem