Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Arnhem

Loodgietersbedrijf Leo Krijgsman

Loodgietersbedrijf Leo Krijgsman Adres:
Loodgietersbedrijf Leo Krijgsman
Blankespoorselandweg 20
6741 ZZ Lunteren

Tel. 0318 - 483334

Website. www.leokrijgsman.nl
Email. info@leokrijgsman.nl

Beschrijving:
Als erkend installatiebedrijf hebben wij ons toegelegd op zowel loodgieters, gas, lood- en zinkwerk, centrale verwarming en dakbedekking voor de partikuliere opdrachtgever, aannemrs en woningbouwverenigingen.

Als sanitairspecialist kunnen wij u op het gebied van badkamer en/of toiletrenovaties in het bijzonder van dienst zijn. Van tegelwerk en elektra tot en met het installeren van het nieuwe sanitair; wij regelen uw gehele verbouwing. Maar ook voor kleine verbouwingen en/of vervangingen staan wij graag voor u klaar!

Ons lidmaatschap bij Uneto-VNI en onze erkenning door S.E.I. zijn voor u extra kwaliteitsgaranties.

Centrale Verwarming
Alles op gebied van warmte en comfort m.b.t. centrale verwarming kunnen wij voor u realiseren. Of het nu gaat om het vervangen of plaatsen van een radiator, het aanleggen van complete C.V. installaties, het vervangen of onderhoud van uw ketel of vloerverwarming. Bij ons bent u op het juiste adres.

Sanitair
Als sanitair specialist zijn wij de juiste partner om uw badkamer dromen te laten uitkomen. Graag regelen wij voor u een bezoek aan diverse toonzalen van onze groothandels. Wilt u thuis alvast idee├źn opdoen: vraag naar de gratis CD-rom: Bron van Inspiratie.

Dakbedekking
Ook voor dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een groot, klein, geisoleerd of ongeisoleerd dak, wij bedenken altijd een passende oplossing voor elke situatie. Alle bitumen dakbedekking wordt door ons aangebracht volgens de brander methode en alle materialen zijn Nederlands A kwaliteit rollen. Denkt u ook eens aan een jaarlijkse dakinspectie en/of gootinspectie. Preventief onderhoud aan uw dakbedekking behoort ook tot onze werkzaamheden.

Plaatsen in de regio Arnhem