Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zaanstreek-Waterland

J ter Haak Loodgietersbedrijf

J ter Haak Loodgietersbedrijf Adres:
J ter Haak Loodgietersbedrijf
Einsteinstraat 40
1446 VG Purmerend

Tel. 0299 - 649206
Fax. 0299 - 463432

Website. www.jterhaak.nl
Email. info@jterhaak.nl

Beschrijving:
Water & Gas
Voor het aanleggen / repareren / uitbreiden van uw water en gasleidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkend water en gasfitterbedrijf. Wij verzorgen indien nodig het ontwerp, de berekening en aanleg van gas- en watertechnische installaties. De waterleidinginstallaties (koud of warm) worden door ons uitgevoerd met koperen buis of de modernere kunststoffen buizen. Voor de gasleidingen maken wij gebruik van koperen buis of stalen buis. Of het nu gaat om een water of gasleiding voor woning, utiliteit, industrie of sportaccommodatie is ons om het even.

Uiteraard kunnen wij, indien nodig, het benodigde onderhoud voor onze rekening nemen. Voor het bereiden van warmwater werken wij o.a. met de volgende fabrikanten: Nibe, AO smith, Sentry, Daalderop, Vaillant, Nefit

Riolering
Naast het aanleggen van een waterleidinginstallatie, kunt u bij ons ook terecht voor de afvoer daarvan. Wij leggen rioleringen aan, maar voeren ook herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit. Indien u een verouderd afvoersysteem heeft kunnen wij de complete riolering vervangen. Alle werkzaamheden verzorgen wij op iedere schaalgrootte, van een enkele woning tot huizenblok. Eventueel in samenspraak met de gemeente zodat u zo min mogelijk overlast heeft.

Riool verstopt?
Verstoppingen verhelpen wij niet zelf, maar u kunt gerust telefonisch contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat een gespecialiseerd bedrijf u snel te hulp schiet. Of het nu gaat om verstopte wastafelafvoer, gootsteenafvoer of de hele binnenriolering, dit gespecialiseerde bedrijf beschikt over de juiste machines. tevens kan deze ook indien nodig een camera inspectie van uw riolering uitvoeren.

Sanitair
Vroeger was de badkamer in het huis sober en simpel maar tegenwoordig wil men meer luxe en is de badkamer een van de mooiere ruimtes van het huis. Loodgietersbedrijf J. ter Haak is instaat voor u een complete badkamer te ontwerpen en aan te leggen. Wij beschikken niet over een eigen showroom maar maken gebruik van de showroom van een plaatselijke en landelijke groothandel. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde tegelzetters, elektriciens en indien nodig aannemers. Van comfortabele luxe tot voordelig gebruiksgemak. Kranen, douchebakken, wastafels, baden, toiletten of badmeubels wij leveren en monteren het.

Wij werken onder andere met de volgende fabrikanten:
Sphinx, Geberit, Wisa, Grohe, Easydrian,Bette, Riho, Hansgrohe, Venlo, Ucosan, Villeroy en boch.

Verwarming
Of het nu gaat om lokale- of centrale verwarming, bij Loodgietersbedrijf J. ter Haak bent u aan het juiste adres. Nieuwe installaties ontwerpen en installeren wij zowel in bedrijfsruimten als in woningen. Op het gebied van radiatoren is de keuze enorm, van standaard tot design, wij kunnen het leveren.

Reparatie of vervanging van uw huidige verwarmingsbron kan ook door ons verzorgt worden, of het nu gaat om een cv-ketel of stadsverwarmingsunit (Purmerend). Informeer naar de mogelijkheden.

Als u bij ons een service abonnement afsluit dan komen wij 1x per jaar u cv-ketel controleren en schoonmaken, Wij nemen met u contact op zodat u zelf niet in de gaten hoeft te houden wanneer er onderhoud dient te worden gepleegd.

Wij werken onder andere met de volgende fabrikanten:
- Voor Cv-ketels: Nefit, Remeha en Vaillant
- Voor Stadsverwarmingunits: AGH, Four-drops
- Voor radiatoren: Thermrad, Jaga, Vasco

Kijkt u eens bij leveranciers in ons menu en bezoek de betreffende site om te kijken wat de mogelijkheden en laatste trends zijn.

Dakbedekking
Als en onderdeel van het huis veel aandacht vraagt dan is het wel het dak. Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking als mede zinken erkers, luifels en daken van dakkapellen.

Zinkwerken
Voor het vervangen van zinken dakgoten / luifels of erkers bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen in onze werkplaats elk gewenste afmeting van o.a. de dakgoot zelf zetten, onze medewekers bezitten de juiste vakmanschap om het zink aan te brengen en dat u er voor langere tijd geen omkijken meer naar heeft.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland