Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zwolle

Joop Elders Totaalinstallateur

Joop Elders Totaalinstallateur Adres:
Joop Elders Totaalinstallateur
Boeierstraat 2
8102 HS Raalte

Tel. 0572 - 351278
Fax. 0572 - 358147

Website. www.joopelders.nl
Email. info@joopelders.nl

Beschrijving:
Wilt u 1 aanspreekpunt voor al uw sanitair en installatie-zaken? Joop Elders heeft alles onder één dak. Van elektra, beveiliging, luchtbehandeling, loodgieterswerk, airco tot verwarming. Compleet nieuwe badkamer? Wij leveren het sanitair maar verzorgen meteen de sloper, de loodgieter, stukadoor, kitter, plafondbouwer, etc. Zo bespaart u veel energie en geld.

Totaalinstallatie, met de nadruk op totaal
Joop Elders is zo'n 40 jaar geleden ontstaan vanuit een passie voor installatietechniek. Met een allround team van 40 medewerkers hebben we alle disciplines en kwalificaties op installatietechnisch gebied in huis. Wij zijn volledig gericht op installaties in en om het huis, bedrijf en utiliteitsbouw.

Ons team biedt een totaalpakket: elektra, gas, water, lood, zink, riool, airco, luchtbehandeling, verwarming en sanitair. De kracht van Joop Elders is onze aandacht voor uw (individuele) wensen. Onze ervaren en gemotiveerde allround-medewerkers verzorgen de complete uitvoering van uw nieuwbouw-, verbouwproject en service. Wij denken graag met u mee.

Water is een van onze meest kostbare bronnen
Haar puurheid geeft ons een gevoel van rust en welbehagen.
Het geluid van stromend water laat ons ontspannen. Kom naar onze showroom aan de Boeierstraat en laat u verrassen door de bewegingsvrijheid van water.

Badkamers, toiletruimtes, tegels, plafonds, verlichting, spa's, sauna's. In de showroom presenteren wij u alle sanitaire mogelijkheden in diverse prijsklassen. Wij bieden u een exclusieve collectie, met bijpassende tegels, kranen, spiegels en accessoires van diverse toonaangevende merken. Het installatieteam van Joop Elders zorgt aansluitend voor de montage. U weet hierdoor zeker dat wij de complete installatie (volgens ontwerp) bij u thuis installeren.

Plaatsen in de regio Zwolle