Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zwolle

Tennekes Installatietechniek BV

Tennekes Installatietechniek BV Adres:
Tennekes Installatietechniek BV
Ondernemersstraat 15
8271 RS IJsselmuiden

Tel. 038 - 3328785
Fax. 038 - 3310805

Website. www.tennekes-installatie.nl
Email. info@tennekes-installatie.nl

Beschrijving:
Wij zijn een erkend installateur werkzaam in nieuwbouw,verbouw en renovatie. Onze werkzaamheden bestaan uit loodgieters-, cv en ventilatie werkzaamheden, indien gewenst kunnen wij een totaal pakket inclusief electra en dakwerk aanbieden. Op het gebied van warmtepompen hebben wij projecten naar volle tevredenheid draaien. Het is mogelijk om de centraleverwarming en warmwater volledig op zonne energie te laten draaien (overdag). Voor vervanging van uw oude cv ketel of sanitair kan u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Centrale verwarming
Een centrale verwarmingsketel of CV ketel is het onderdeel van een centrale verwarmingsinstallatie, dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand of woonhuis verwarmd worden.

Een combi-ketel zorgt tevens voor het warme tapwater in de woning. Een CV-ketel werkt op aardgas en verhit met een brander het water in het gesloten systeem. Een circulatiepomp zorgt voor de circulatie van het warme water in het systeem. De CV-ketel is aangesloten op een rookafvoerkanaal om het rookgas af te voeren. Een kamerthermostaat zorgt voor de regeling van de temperatuur.

Zinkwerk
Wij leveren en monteren voor nieuwbouw en renovatie woningen maatwerk zinken dakgoten, rand-afdekkers , kilgoten, verholen gootsystemen. Ook voor roeven daken op maat, zoals dakkapellen, luifels, serredaken kunnen wij verzorgen. Tevens standaard bak– en mastgoten in koper en zink, inclusief gootbeugels en toebehoren. Hemelwaterafvoeren in koper en zink, inclusief beugels, vergaarbakken, bochten, wrongen, enz.

Kijk voor meer informatie of onze verdere diensten op de website.

Plaatsen in de regio Zwolle