Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Alkmaar

Alex Ranzijn Installatiebedrijf

Alex Ranzijn Installatiebedrijf Adres:
Alex Ranzijn Installatiebedrijf
Fluorietweg 19d
1812 RR Alkmaar

Tel. 072 - 5158717

Website. www.ranzijn.nu

Beschrijving:
Voor een vakkundige loodgieter bent u bij Ranzijn Installatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben bijna 15 jaar ervaring als loodgieters. Een verstopte riolering, een lekkende waterleiding of een dakbedekken. Ranzijn herstelt en vernieuwt. Vakkundig, betrouwbaar en met zorg.

Stromend water en een afvoer zonder problemen zijn belangrijk om te kunnen wonen en werken. Zonder water kan niemand leven. We hebben water nodig om te drinken, water om te wassen, water om te douchen. Maar ook water om het huis schoon te houden, uw toilet door te spoelen en de planten water te geven. Zelfs voor het verwarmen of koelen van uw huis is water nodig.

Loodgieterswerk behoort tot een van belangrijkste diensten van Ranzijn Installatiebedrijf. Het vervangen van een drinkwaterinstallatie, het aanleggen van koud- en warmwaterleidingen. Van douche tot buitenkraan. Van klein naar groot. Monumentaal panden, nieuw bouwwoningen, grootzalige projecten of gewoon bij u thuis. Het maakt niet uit. We hebben de ervaring en lossen het graag voor u op.

We zorgen ook voor een geheel of gedeeltelijke vernieuwing van uw gasinstallatie. We zijn leverancier van alle soorten en maten van gastoestellen, gevelkachels, sierkachels, geisers, gasboilers en C.V.-ketels.

Ook indien een riolering niet meer goed functioneert kunt u ons vragen. Of het repareren van een dak of dakgoot.

Bij al dit soort ongemakken is het zaak dat u zo snel mogelijk de hulp inroept van een goede en vakkundige loodgieter. Klantgericht en met ruime ervaring en oog voor goede duurzame oplossingen.

Kortom voor al het loodgieterswerk bent u bij Ranzijn Installatiebedrijf terecht.

Plaatsen in de regio Alkmaar