Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Egmond aan den Hoef

Lenting Loodgietersbedrijf BV

Lenting Loodgietersbedrijf BV Adres:
Lenting Loodgietersbedrijf BV
Schrepel 9
1648 GC De Goorn

Tel. 0229 - 541269
Fax. 0229 - 542156

Website. www.lenting.nl
Email. info@lenting.nl

Beschrijving:
Badkamers
Lenting heeft een ruime ervaring in het ontwerpen, leveren en monteren van badkamers, van budget tot hele luxe badkamers. Voor het ontwerp en leveren van badkamersanitair werken wij samen met diverse gerenomeerde groothandels als o.a. Vegro, Plieger en STC Alkmaar. Wij zijn zelf ook in het bezit van een 3D tekenprogramma om uw nieuwe badkamer voor u uit te tekenen. Het assortiment aan sanitair is groot en voorzien van de bijna alle fabrikanten.


Sfeerverwarming
Sinds enige jaren leveren en monteren wij gesloten gashaarden. Deze eenvoudig te plaatsen haarden zijn een bijzonder sfeervolle aanwinst voor uw huis. Naast zeer comfortabele warmte zijn deze haarden ook 100% veilig in het gebruik, omdat de toevoerlucht, nodig voor de verbranding, van buiten wordt gehaald.

Ons programma biedt onder andere de merken: Faber, Dru en Thermocet


Centrale verwarming
Voor de vervanging van uw cv-ketel en advisering over de juiste keuze hiervan, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven 2 jaar garantie op de cv-ketels en bieden u in combinatie met de Energie Service Noord West de beste service.

De volgende merken cv-ketels zijn uit voorraad leverbaar:
* Remeha
* Nefit
* Bosch
* Vaillant

Ook zijn wij uw installateur voor verwarming d.m.v. een warmtepomp. inmiddels hebben wij al een aantal warmtepompen, naar tervedenheid van de klant, geplaatst. De warmtepomp haalt een gedeelte van zijn warmte uit de grond. Door de circulerende vloeistof te comprimeren komt er extra warmte vrij, die gebruikt kan worden om de woning te verwarmen. In combinatie met een voorraadvat kan een warmtepomp zo ook het warm tapwater voor u verzorgen.


Dak
Voor het vernieuwen van uw bitumen dakbedekking op schuur of garage kunt u ook bij Lenting terecht. Wij verwijderen de oude bitumen dakbedekking ( eventueel ook het grind ) en brengen dit naar de afvalcentrale. Daar waar nodig repareren wij het dakhout en zorgen wij voor een goede ondergrond. Indien gewenst leggen wij isolatieplaten op het dak voor een goede isolatie van het dak. Waarna wij de onderlaag aanbrengen. De bitumen dakbedekking ( met of zonder leislag ) branden wij vast op de onderlaag. De randen werken wij nestjes af met een deklijst.

Koperwerken / zinkenwerken
Onder onze monteurs bevinden zich ook een aantal koper-/zinkspecialisten. Voor het bekleden van daken, gevels en dakkapellen met koper of zink. Ook het vernieuwen van uw zinken goot behoort tot de werkzaamheden van deze monteurs.


Kwaliteit & Veiligheidsbeleid
Lenting hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Wij hebben ons bedrijf in 1994 laten certificeren voor ons kwaliteitssysteem en wij zijn sindsdien in het bezit van het Waarborgcertificaat.

In januari 2008 heeft Lenting Project Loodgieters BV het kwaliteitssysteem opgewaardeerd naar KOMO INSTAL procescertificaat, BRL 6000. Klik hier voor ons certificaat in pdf vorm.

Veiligheid in en rondom het werk vinden wij ook zeer belangrijk en werken daarom ook al enige jaren volgens het VCA ** systeem.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-1 diploma en ons leidinggevend personeel heeft ook het VCA-2 diploma. Lenting Groep BV met al zijn daaronder gelieƫerde bedrijven heeft zich in januari 2008 laten certificeren voor het VCA ** systeem.

Plaatsen in de regio Alkmaar