Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Eindhoven

Clif van Dijk Zink- & Loodgieterswerk

Clif van Dijk Zink- & Loodgieterswerk Adres:
Clif van Dijk Zink- & Loodgieterswerk
Heistraat 37
5554 EP Valkenswaard

Tel. 06 - 46757122

Website. www.clifvandijk.nl
Email. info@clifvandijk.nl

Beschrijving:
Clif van Dijk Zink- & loodgieterswerk is een loodgietersbedrijf met zink- en dakbedekkings mogelijkheden. Clif van Dijk heeft eerst lange tijd gewerkt bij een bedrijf in Riethoven en is hierna voor zich zelf begonnen.

Sinds 2008 is Clif van Dijk werkzaam als ZZP-er en werkt voor verschillende bedrijven, maar is ook actief voor particulieren die een loodgieter nodig hebben voor reparatie, installatie of andere werkzaamheden.

Rioolreiniging
Clif van Dijk, de specialist op het gebied van rioolreiniging. Voor een snelle en gedegen oplossing van problemen met rioolreiniging. Wij brengen uw problemen met rioolreiniging snel in kaart.

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Door verschillende oorzaken kan een riool of afvoer leiding defect of verstopt raken. Doordat er een gemiddeld huishouden jaarlijks 150.000 liter afvalwater door het riool of afvoer spoelt. Kunt u zich wel voorstellen dat de riolering heel wat te verduren krijgt. En zal er af en toe een verstopping optreden. Dit kan door verkeerd gebruik , wortelgroei , verzakking van bodem , of roestvorming optreden.

Rioolreparatie
Clif van Dijk biedt niet enkel de beste service voor het ontstoppen van u riool of afvoer maar lost ook daadwerkelijk alle problemen op. Vervanging van u gietijzeren leiding , gresbuis of verzakt riool. wordt door ons gerepareerd.

Ook doen we andere werkzaamheden zoals:
- dakreperatie
- bevroren leidingen
- gasleidingen repareren
- Waterleidingen repareren
- En natuurlijk nog veel meer


Installatie bedrijf voor het installeren van veilige en zuinige CV-installaties
Uw woning wilt u natuurlijk verwarmd hebben. Een (extra) radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwamingsinstallatie leveren en monteren? Geen probleem bij Clif van Dijk. Wij leveren en plaatsen ketels van een uitstekende kwaliteit. Al onze produkten zijn onderhoudsvriendelijk, zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken.

Voor een nieuwe installatie, vervanging of uitbreiding van een installatie is het heel belangrijk dat vooraf grondig nagegaan wordt hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. De materiaalkeuze is belangrijk, maar ook de eisen en wensen van u als klant worden door ons hoog opgenomen in de uiteindelijke installatie. Het comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water zijn natuurlijk erg belangrijk. Ook een goede en professionele berekening is noodzakelijk. Wij kijken naar het beschikbare budget van u als klant, zodat wij samen met u en met onze groothandel een gedetailleerde offerte op kunnen stellen. Wij houden u als klant natuurlijk graag tevreden.

Vernieuwing of nieuwe badkamer? Sanitair specialist Clif van Dijk
Uw bestaande badkamer vernieuwen, of misschien een hele nieuwe badkamer? Daarvoor heeft u natuurlijk het beste sanitair nodig. Wij regelen het voor u!

Wij hebben keuze uit een ruim assortiment sanitair, zodat u altijd vind wat u zoekt. Of het nu klein of groot moet zijn, simpel of luxe, niets gaat ons te ver.

Ook doen wij andere installaties zoals:
- Complete installaties
- Dakgoten hangen / vervangen
- Geisers, Ketels en boilers hangen / vervangen
- Gas- en/of waterleidingen leggen / vervangen
- En natuurlijk nog veel meer


Zinkwerk
Clif van Dijk, de specialist op het gebied van lood zinkwerk. Voor een snelle en gedegen oplossing van problemen met lood zinkwerk, zonder voorrijkosten, 24 uur per dag. Wij brengen uw problemen met lood zinkwerk snel in kaart. Ook beschikken wij over specifieke en professionele apparatuur voor het oplossen van problemen met lood zinkwerk. Lood en Zinkwerken is een oud ambacht wat niet meer door iedere loodgieter wordt beheerst.

Clif van Dijk is de juiste persoon die zink en loodwerken aan kunnen en reeds jaren lange ervaring heeft in dit oude ambacht wat niet door iedereen kan worden uitgevoerd. Dit millimeter werk wordt altijd op locatie ingemeten omdat elk pand verschillend is.

Wij voeren allerlei soorten loodwerken uit, variërend van nieuwe nok- en hoekkeperlood en het inslijpen van voetlood in schoorstenen of muren tbv de regen water afvoer en wij doen zelfs de moeilijkste uitdagingen het maatwerk in monumentale panden.

Ook voeren wij verschillende soorten zinkwerken uit van daken, zinken hemelwaterafvoeren tot en met zinken vergaarbakken.

Plaatsen in de regio Eindhoven