Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Noord-Midden Limburg

R.I.R. 24/7

R.I.R. 24/7 Adres:
R.I.R. 24/7
Voorveld 14
6071 RE Swalmen

Tel. 06 - 50887928

Website. www.rioolrir.nl
Email. info@RioolRIR.nl

Beschrijving:
Riool verstopping een defecte of een slecht werkende afvoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag van alle mogelijke verstoppingen of riool problemen af! Wacht nooit te lang, een verstopping lost zich nooit vanzelf op!

Reiniging:
Reiniging (ontstoppen) van het Rioolstelsel bij een verstopping is vaak essentieel, als u tenminste niet direct groots wil gaan breken en slopen. Er zijn verschillende manieren van reinigen, afhankelijk van de aard en waar de verstopping zich bevindt kiest men de juiste manier van reinigen (ontstoppen).

De reiniging moet nauwkeurig en grondig gebeuren, anders bestaat de kans dat de verstopping zich op korte termijn weer
herhaald en dat is iets wat wij en u zeker, niet willen. Als de reiniging (ontstopping) goed is gebeurd kan de buis er bij normaal gebruik zeker weer jaren tegen. Het is daarom ook aan te raden als er mechanisch ontstopt word, de buis na te reinigen met hoge waterdruk (let op, dit moet in de praktijk wel mogelijk zijn). Hoge waterdruk reiniging, maakt alles wat aan de buiswand kleeft los en spoelt dit ook direct mee naar het hoofdriool van de gemeente. Alle soorten buizen of het nu gaat om: pvc, gres, beton, gietijzer, lood en eterniet slippen door de jaren heen altijd iets (als ze niet juist geïnstalleerd zijn helemaal) dicht, door met hoge waterdruk te reinigen freest men de buizen weer open tot hun originele (nieuw) diameter.

Inspectie:
Inspectie word uitgevoerd met een camera die op een efficiënte manier bewegende kleuren beelden weergeeft van de binnenzijde van de buis. Deze beelden kunnen wij ook ter plekke op dvd branden, zodat u als klant ze altijd terug kunt kijken of voor kunt leggen aan derden. Als wij met de inspectie-camera door de buis rijden kunnen we makkelijk alle oneffenheden, verzakkingen, scheuren, wortels, vervuiling of voorwerpen die de eventuele problemen veroorzaken constateren. Onze inspectie-camera is verder uitgerust met een zendmodule in de camerakop. Voordeel van deze zender is dat we de camera overal kunnen detecteren en zo de precieze plek kunnen aanwijzen waar een eventuele reparatie of renovatie uitgevoerd dient te worden. Met ons systeem is het tevens mogelijk een diepte peiling uit te voeren, zodat u en wij precies weten hoe diep er eventueel gegraven moet gaan worden, om bij de buis en dus ook bij het probleem te kunnen komen. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos, dit systeem zorgt er voor dat wij echt 100% efficiënt ons werk kunnen uitvoeren, voor u als klant.

Renovatie:
Renovatie hebben wij in tegenstelling tot de meeste van onze collega bedrijven zeer bewust in ons pakket. Want wij zijn er van overtuigd dat veel verstoppingen een oorzaak hebben die gezocht moet worden in het riool stelsel zelf. De oorzaak van een verstopping kan liggen bij het feit, dat er materialen in het riool terecht zijn gekomen die er niet in thuis horen. Of bij het feit dat het riool kapot, dicht geslipt of gewoon versleten en aan vervanging toe is!

Maar vaak zien wij ook wel een combinatie van meerdere factoren die de verstopping veroorzaken. Factor 1. is dan de verkeerde materialen in het riool en factor 2. een foutje in het riool of een verouderd riool wat die verkeerde materialen gewoon niet (meer) kan verwerken. Aan factor 1. kunnen wij heel weinig doen, behalve dan de verstopping oplossen en de klant adviseren, maar bij factor 2. zijn wij er voor u van A t/m Z want deze problemen moet ja aan de bron aanpakken en oplossen. Als je dat namelijk niet doet, verplaats je het probleem alleen maar weer naar een later tijdstip en kost het u ook dan weer onnodig geld. Dus: om u voor de toekomst verder te helpen doen wij ook riool renovaties, reparaties en aanleg!

Plaatsen in de regio Noord-Midden Limburg