Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Friesland

Reekers Installatiebedrijf

Reekers Installatiebedrijf Adres:
Reekers Installatiebedrijf
Eigen Haard 35
8561 EX Balk

Tel. 0514 - 591333

Website. www.sreekers.nl

Beschrijving:
GAS- EN WATERTECHNISCHE INSTALLATIES:
Leidingwerk en riolering:
Ons bedrijf zorgt voor de aanleg van gas- en waterleidingen.
Dit is de basis voor veel installatiewerk in de woning, bijvoorbeeld voor de aanleg van het sanitair. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens voorschriften en richtlijnen van de Nutsbedrijven. Naast de aanleg van gas- en waterleidingsystemen zorgen wij ook voor het rioleringswerk binnen de woning.

Sanitair:
Het sanitair maakt een belangrijk deel van het moderne comfort in een woning uit. Wij maken graag een compleet plan voor de nieuwe inrichting van uw badkamer. Wat dat betreft zijn er talloze mogelijkheden van eenvoudig en netjes tot heel luxueus, zoals een badkamer voorzien van stoomcabine, bubbelbad e.d. Wij leveren en monteren o.a.:
- sanitair van de merken Sphinx, Duscholux, Grohe, Villeroy & Boch
- infraroodcabines.
- aangepast sanitair voor gehandicapten.

Het standaard sanitair kan met 1 dag levertijd door ons bij u afgeleverd worden. Voor speciaal sanitair geldt uiteraard een langere levertijd. Er zijn gespecialiseerde toonzalen in onze regio waar het sanitair door u uitgezocht kan worden.

Brandbeveiliging:
Zowel voor bedrijven als voor particulieren is een brandpreventiesysteem aan te bevelen. Behalve complete sproei installaties, zorgen wij ook voor het plaatsen van brandblussers. Een goede brandblusser kan veel narigheid voorkomen.


ELEKTRISCHE INSTALLATIES:
Ook de aanleg van elektrische installaties behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, zowel in de particuliere als in de utiliteitsector. De installaties worden aangelegd volgens normstelling en volgens de eisen van het Nutsbedrijf en worden uitgevoerd door geschoolde monteurs. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn immers erg belangrijk als het gaat om elektrische installaties.

Wij kunnen voor u uitvoeren:
* De aanleg en verbouw van complete installaties in nieuwbouwwoningen en bedrijven.
* Onderhoud aan bestaande installaties.
* Uitbreiding van de elektrische installaties.

Wij kunnen u adviseren omtrent:
* Verlichtingsystemen.
* Tuinverlichting.
* Alarmsystemen, o.a. draadloos.
* Diverse schakelmaterialen, o.a. Gira, Jung, Busch Jager.


VERWARMING
Centrale verwarming:
Een goed aangelegde centrale verwarming zorgt voor optimaal woongenot. Bij de aanschaf van een nieuwe c.v. installatie is een juiste c.v. ketel van groot belang. Er zijn diverse mogelijkheden:
· H.R. combi ketel
· H.R. ketel (hoog rendement)
· V.R. ketel (verbeterd rendement)

Bij de berekening van de capaciteit van de c.v. ketel gaan wij er van uit dat de binnentemperaturen van de te verwarmen vertrekken te bereiken en te onderhouden zijn tot een buitentemperatuur van -10oC en een windsnelheid van 5 mtr./sec. bij gelijktijdige verwarming van alle vertrekken. Warmwatervoorziening is mogelijk via een combiketel of via een systeem aangepast aan uw comfortbehoefte.

Wij zijn regiodealer van de Nefit c.v. ketel. Ook voor andere ketels, zoals Radson Bosch en Vaillant, kunt u bij ons bedrijf terecht. Indien u een offerte bij ons aanvraagt, wordt bekeken welk type ketel voor u het meest geschikt is.

Vloerverwarming:
Op het gebied van vloerverwarming kunnen wij u diverse systemen aanbieden.
- elektrische bijverwarming voor badkamer- en keukenvloeren
- combinatie c.v. en vloerverwarming met of zonder vloerisolatie
- elektrische opritverwarming

Luchtverwarmingsinstallaties:
Deze installaties worden in samenwerking met Brink luchtverwarming door ons samengesteld en aangelegd. Ook worden nog diverse soorten gashaarden, gevelkachels en bijverwarmingen door ons geleverd en geïnstalleerd.

Onderhoud c.v. ketels en gasapparatuur:
Om het zo belangrijke rendement van gasapparatuur te waarborgen en jarenlang onbezorgd van de toestellen gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u gebruik van onze 24 uurs storingsdienst. U kunt bij ons bedrijf een onderhoudscontract aanvragen, waarin alle voorwaarden en financiële consequenties worden samengevat. Het is bij ons gebruikelijk dat de gasapparatuur 1 x per jaar wordt gecontroleerd.


DAKBEDEKKINGEN EN ZINKWERK
Dakbedekkingen:
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het aanbrengen van alle soorten dakbedekkingen en isolatiematerialen. *Door een goede isolatie is een flinke besparing op uw energierekening mogelijk. Op het aanbrengen van isolatie van een bepaalde afmeting wordt door de overheid subsidie verleend. *Bij reparatiewerkzaamheden is de onderhoudstoestand van het dak bepalend. Bij nieuwbouw dient de aannemer er voor te zorgen dat het dakbeschot afwaterend wordt aangebracht *Op de door ons aangebrachte bitumendaken wordt een 8-jarige bedrijfsgarantie verleend. Ook is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten.

Zinkwerk:
Het aanbrengen van zinken goten en krimpgoten rond uw woning of bedrijf behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. De zinken goten worden in onze werkplaats op de gewenste afmeting gemaakt. Wij kunnen diverse daken en bouwkundige constructies van koper- of zinkwerk voorzien.

Plaatsen in de regio Friesland