Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Nij Beets

Korf Reiniging BV

Korf Reiniging BV Adres:
Korf Reiniging BV
Postbus 7526
8903 JM Leeuwarden

Tel. 0800 - 0234313
Fax. (058) - 2158867

Website. http://www.rioolwacht.nl
Email. info@rioolwacht.nl

Beschrijving:
Rioolwacht bestaat sinds 1982. Met een jarenlange ervaring werkt rioolwacht vernieuwend en vooruitstrevend en dit met de modernste apparatuur.

Rioolwacht heeft de beschikking over opleidingen in eigen beheer en werkt met gemotiveerde vakmensen. De monteurs beschikken over een handheld waarmee de nodige informatie op locatie kan worden opgehaald. Tevens dient deze voor de elektronische bonnenverwerking.

Ontstoppen / aanleg rioleringen
Werkzaamheden:
* Ontstoppen en reinigen van afvoeren, met mechanische freesapparatuur en hoge-drukreiniging.
* Aanleg en renovatie van rioleringen, IBA-systemen, vetafscheiders en kortsluiten beerputten.
* Riool TV-inspectie, met kleuren rioolcamera of zwart wit, alle inspecties worden op video opgenomen en verstrekt aan de opdrachtgever. Buis diameter van 40 mm tot 300 mm.
* Legen van vetafscheiders en beerputten met een vacuĆ¼mwagen. Vetafscheiders worden ook op abonnementsbasis geleegd. Het voordeel is dat rioolwacht de planning doet en dat de kosten lager zijn.
* Opsporen van stank-luchtlekkage. Met behulp van een rook apparaat wordt het leiding systeem afgeperst en de lekkage zichtbaar gemaakt.
* Radiografische leidingdetectie. Een zender gaat het riool in en boven de grond wordt er met de ontvanger de leidingloop bepaald en in kaart gebracht.
* Schoonmaken van goten op contractbasis.

Kijk voor een uitgebreid informatiepakket op de website.

Plaatsen in de regio Friesland