Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Dronrijp

Spoelstra Technisch Installatiebedrijf

Spoelstra Technisch Installatiebedrijf Adres:
Spoelstra Technisch Installatiebedrijf

Drachten

Tel. 0512 - 518436

Website. www.tib-spoelstra.nl

Beschrijving:
Spoelstra technisch installatiebedrijf Drachten
Al 25 jaar betrouwbaar installateur van cv-ketels, centrale verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning en uitvoerder van loodgieterswerk, dakwerk en zinkwerk.

Erkende installateur Gas en Water
Kiest u voor ons, dan maakt u altijd een veilige keuze, want wij zijn erkend installateur voor gas- en waterinstallaties. Wij zijn een gastechnisch en watertechnisch erkend Installateur van het Sterkin en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo moeten wij beschikken over voldoende kennis en de juiste (meet)gereedschappen. Bovendien worden de installaties die de Erkend Installateur heeft aangelegd regelmatig geïnspecteerd.

Loodgieterswerk
Onze monteurs zijn allround opgeleid. Ook voor loodgieterswerk, het werk aan de leidingen die ervoor zorgt dat u kunt koken, douchen, verwarmen en koelen, draaien ze hun hand niet om. Ook hier geldt: voor alles is een oplossing.

Waterleiding en riolering
Water zorgt er voor dat u lekker kunt koken of douchen, maar moet ook worden afgevoerd. Bij ondeskundige reparaties of veranderingen aan de waterleidingen of riolering kan er een lekkage of verstopping ontstaan. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om uw waterleiding en riolering professioneel aan te pakken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Met gebruik van zowel traditionele systemen (koper of PCV) als professionele en duurzame systemen (Rehau kunststof).

Rehau Buizen en verbindingstechniek
Eenvoudig Betrouwbaar Duurzaam Toekomstgericht RAUTITAN van Rehau is het universele huis installatie systeem voor drinkwater, gas, en verwarmingsinstallaties.

Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden is het systeem flexibel en overtuigend efficiënt. Met alle benodigde certificaten en natuurlijk met DVGW registratie.

Gasleiding en rookgassen
Ook in de gasleiding kan door achterstallig of ondeskundig onderhoud lekkage ontstaan, een gevaar voor u en uw huisgenoten. Met alle gevolgen van dien! Als u kiest voor een erkend installatiebedrijf zoals wij, maakt u een veilige keuze. Onze aanpak voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo zijn wij in het bezit van voldoende kennis en de juiste (meet)gereedschappen. Bovendien worden onze installaties regelmatig geïnspecteerd door onze vereniging.

Plaatsen in de regio Friesland