Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Leiden

Van Wijngaarden BV

Van Wijngaarden BV Adres:
Van Wijngaarden BV
Pr. Marijkestraat 10
2404 BC Alphen aan den Rijn

Tel. 0172 - 493544
Fax. 0172 - 491948

Website. www.wijngaarden-bv.nl
Email. info@wijngaarden-bv.nl

Beschrijving:
Van Wijngaarden bv is uw partner in installatietechniek. Al meer dan 35 jaar zijn we dé installatiespecialist van Alphen a/d Rijn en omgeving. Met ruim 20 medewerkers zijn we dagelijks in de weer voor zowel bedrijven als particulieren. Service en klantgerichtheid gaan bij ons hand in hand met de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Onze vooruitstrevende bedrijfsbeheersystemen zijn daar een mooi voorbeeld van.

Van Wijngaarden voor ontwerp, aanleg en onderhoud van:
* Centrale- en luchtverwarming
Of u nu kiest voor een CV-installatie of luchtbehandeling, met een verwarming van Van Wijngaarden is én blijft het heerlijk warm. Nieuwe installaties ontwerpen en installeren we in zowel bedrijfsruimten, scholen als woningen. We leveren alle denkbare radiatoren. Van puur functioneel tot bijzonder decoratief. Ook voor de reparatie of het vervangen van bestaande verwarmingsapparatuur draaien we onze hand niet om.

* Water en gas installaties
Van Wijngaarden neemt de leiding als het gaat om gas- en waterleidingen. We verzorgen het ontwerp, de berekening en aanleg van gas- en watertechnische installaties. Koud of warm, het is ons om het even. Uiteraard nemen we ook het onderhoud voor onze rekening.

* Dakbedekking
U vindt de medewerkers van Van Wijngaarden steeds vaker op grote hoogte. Daar verzorgen zij onderhoud, herstel en vervanging van alle bitumineuze dakbedekking en zink- en koperwerken. Een goed dak is het halve wonen, Van Wijngaarden zorgt ervoor.

* Riolering
Naast de aanvoer van water en gas, dragen we ook zorg voor de afvoer. We leggen rioleringen aan, maar voeren ook herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit. In geval van achterstallige onderhoud of sterk verouderde afvoer kunnen we de complete riolering vervangen. Al deze werkzaamheden verzorgen we op iedere schaalgrootte. Van een enkele woning tot huizenblok. Van flat tot bedrijventerrein.

* Sanitair
Ooit was het in de badkamer wassen en wegwezen. Met het sanitair van tegenwoordig is de badkamer juist een van de mooiste ruimtes van het huis geworden. Van Wijngaarden levert en installeert de allerlaatste sanitaire voorzieningen. Van comfortabele luxe tot voordelig gebruiksgemak. Kranen, douchebakken, wastafels, we zorgen dat het past. Bij de sfeer van uw huis en op de aanwezige leidingen en installaties natuurlijk!

* Mechanische ventilatie
Een gebouw ademt meer uit dan alleen sfeer. Een gebouw ademt ook écht lucht uit. Tenminste, met een mechanisch ventilatiesysteem van Van Wijngaarden. Ventilatie en airconditioning zijn erg belangrijk voor bedrijfsruimten en winkelpanden, maar ook in privé-woningen kunnen we deze voorzieningen installeren. U houdt de lucht altijd lekker fris en heerlijk koel met een onderhouds- of serviceabonnement.

* Service
Wij verzorgen preventief onderhoud aan CV- en luchtverwarmingsinstallaties, technisch beheer en gebouwbeheerssyteem voor scholen gebouwen en kantoren.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Plaatsen in de regio Leiden