Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Leiden

Herbert Installatie Techniek BV

Herbert Installatie Techniek BV Adres:
Herbert Installatie Techniek BV
Vikingbank 6
2221 WB Katwijk

Tel. 071 - 4085316
Fax. 071 - 4085314

Website. www.aherbert.nl
Email. welkom@aherbert.nl

Beschrijving:
A Herbert Installatietechniek staat in de Duin & Bollenstreek voor echt vakmanschap op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om loodgieter-, sanitair-, cv-, elektrawerkzaamheden of luchtbehandeling. Van Herbert kunt u op aan.

Van centrale verwarming tot klimaatbeheersing en van elektra tot loodgieterswerk. Als totaalinstallateur kunnen wij u alles bieden. Van vrijblijvend advies tot onderhoud. Wij garanderen u continuïteit, efficiency en kostenbeheersing.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:
1. Centrale verwarming
Voor het verwarmen van een vertrek, woning of gebouw zijn er vandaag de dag veel opties. Zo zijn er talloze water- , elektra- en luchtoplossingen. Om u goed van dienst te zijn, moeten we eerst weten welke wensen en voorwaarden u heeft. Zodra we deze in kaart hebben gebracht, zullen wij u vrijblijvend adviseren over welk systeem het beste bij u past.

2. Loodgieterswerk
Herbert heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om kwalitateit loodgieterswerk. Hieronder vallen: het aanleggen van gas- en waterleidingen, sanitaire installaties, riolering, hemelwaterafvoersystemen en zinken en koperen goten. U kunt ons voor al deze werkzaamheden inschakelen, variërend van kleine tot grootschalige projecten.

Dak- en gootwerkzaamheden
Doordat uw dak vele weersomstandigheden moet doorstaan, is het van groot belang dat deze voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn er voor het monteren en renoveren van zinken, loden en polyester daken en dakgoten. Deze materialen zijn ook bepalend voor een goede isolatie van uw woning. Het gebruik van juiste materialen en onderhoud zorgen voor zuinig stoken en comfortabel wonen en werken.

Wij maken gebruik van diverse materialen:
• Lood: Is een van de oudste bouwmaterialen dat al eeuwen haar duurzaamheid heeft bewezen.
• Zink: Door de lange levensduur behoort zink nog steeds tot een van de beste materialen voor toepassing van goten en dakbekleding.
• Polyester: Het nieuwste soort dakgoot wordt van polyester gemaakt. Groot voordeel van polyester is dat het makkelijk hanteerbaar is, en bij eventuele reparaties hoef je niet meer te solderen of timmeren. Deze dakgoten hebben ook een lange levensduur.

3. Elektrotechniek
4. Luchtbehandeling
5. Energiebesparing

Kijk op de website voor meer informatie.

Plaatsen in de regio Leiden