Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Zoeterwoude

Fa Freek van Os

Fa Freek van Os Adres:
Fa Freek van Os
Leidseweg 25 253 - A1
2253 JA Voorschoten

Tel. 071 - 5763559

Website. http://www.freekvanos.nl
Email. info@freekvanos.nl

Beschrijving:
In 1976 zijn wij gestart binnen het vakgebied van de rioleringen. Met als werkplaats de schuur achter het woonhuis. Door de tijd is ons klantenbestand gegroeid. Daarnaast hebben wij door de vraag van onze klanten, het takenpakket verbreed. Hierdoor zijn wij op dit moment gevestigd op een ruim bedrijfsterrein. Binnen het bedrijf werken wij samen met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

Niet alleen het takenpakket is verbreed, maar ook onze kennis van deze vakgebieden. Het bindende element binnen deze vakgebieden is water. Het dienstenpakket is dusdanig gekozen dat de klant op het gebied van installatietechniek voor elke vraag bij ons terecht kan. Onze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op of aan, bestaande woonhuizen, en bedrijfsgebouwen bij de particulier of woningbouwvereniging. Bij de door ons aangedragen oplossingen en uitgevoerde werkzaamheden houden wij rekening met milieu en duurzaamheid. Alle materialen zijn voorzien van een keurmerk. Daarnaast is Fa Freek van Os voorzien van een uitgebreid pakket aan gereedschap.

De vakkennis binnen Fa Freek van Os, de gemotiveerdheid van de medewerkers en het uitgebreide pakket aan gereedschap, zijn de beste garantie voor een goed resultaat.

De diensten van FA Freek van Os bestaan voornamelijk uit:
Onze diensten bestaan voornamelijk uit:
- dakbedekking
- riolering
- ventilatie
- sanitair
- centrale verwarming

Kijk op de website voor meer informatie.

Plaatsen in de regio Leiden