Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Amersfoort

Poolen Installatiebedrjif BV

Poolen Installatiebedrjif BV Adres:
Poolen Installatiebedrjif BV
Dokter Holtropstraat 136
3851 JM Ermelo

Tel. 0341 - 552303

Website. www.poolenplus.nl

Beschrijving:
Genieten na een drukke dag in uw sfeervolle badkamer... Poolen maakt het waar.

Niets is zo persoonlijk als de keuze van een badkamer. Natuurlijk heeft u uw eigen smaak. Maar met advies van de specialist komt u toch op ideeën waarop u anders misschien niet was gekomen.
In onze showroom staan vele fraaie badkamers. Maar de finishing touch die uw smaak weerspiegelt, ontstaat door een goed gesprek. Want ons assortiment en onze mogelijkheden gaan verder dan onze showroom. Een badkamer van Baderie Poolen is eigenlijk altijd uniek.

Badkamers: alles in 1 hand
Voor een badkamer hoeft u maar naar 1 adres. Want Poolen regelt alles voor u: Een goed ontwerp waarin we al uw wensen opnemen. Alle toebehoren, zoals kranen, wastafels, toiletten, tandenborstelhouders, badmatten? teveel om op te noemen.
Alle accessoires, zoals washandjes, zeepbakjes, douchekoppen, tegelwerk, etc. Alle voorkomende werkzaamheden: tegel- en timmerwerk, verlichting, metselwerk. Zelfs het aanbrengen van plafonds.

Baderie Poolen is aangesloten bij Uneto-VNI. Dit betekent voor u dat uw badkamer geïnstalleerd wordt door vakmensen en met de beste materialen, waardoor u zeker weet dat de kwaliteit goed is. U heeft dan ook naast de fabrieksgarantie op alle producten ook 2 jaar garantie op alle installatiewerkzaamheden.

Naast complete badkamers bieden wij een verrassend assortiment accessoires aan. Leuk als cadeau of voor u zelf.

Loop gerust eens binnen en maak kennis met ons bedrijf.

Plaatsen in de regio Amersfoort