Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Amersfoort

Meddens en van Ree Installatietechniek BV

Meddens en van Ree Installatietechniek BV Adres:
Meddens en van Ree Installatietechniek BV
Melkrijder 4
3861 SG Nijkerk

Tel. 033 - 2458428

Website. www.installatietechnieknijkerk.nl
Email. info@installatietechnieknijkerk.nl

Beschrijving:
Het juiste adres voor u Gas, Water, Sanitair, CV, Dakbedeking en Koper + zink werk
Bij ons kunt u terecht voor project matig dakgoten
vervangen dak renovatie koper lood en zink

Het plaatsen en het vervangen van CV installaties als
mede het onderhouden van u CV installaties

Het installeren van vloerverwarmingen in bestaande woningen en nieuwbouw


Gas:
Gas-installaties worden door ons berekend om de diameters en de juiste einddruk te bepalen. De leidingen kunnen in zowel staal, koper of kunststof worden aangelegd, afhankelijk of de leiding zich binnen of buiten een gebouw bevindt.

Gas wordt in Nederland voor allerlei toepassingen gebruikt. Onze taak hierin is ervoor te zorgen dat de gasinstallaties veilig en volgens de geldende normen en voorschriften worden aangelegd.

Als erkend installatiebedrijf kunnen wij dan ook, van ontwerp tot aanleg, grote en kleine gastechnische installaties voor u verzorgen.


Water:
Water heeft u nodig in uw hele huis. Er is een geweldige keus aan installaties. Te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Van een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer met bubbelbad. De mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties zijn haast onbeperkt. Voor uitleg, ontwerp en advies bij uw keuze zijn er zowel bij ons, als bij showrooms van leveranciers van ons deskundigen aanwezig die u onder het genot van een kopje koffie te woord staan.


Sanitair:
Een badkamer installeren vraagt om diverse disciplines op loodgieters- en aannemersgebied. Levering en montage van sanitair is ons vak. We hebben hier gediplomeerde monteurs voor. Voor het aannemerswerk hebben we goede contacten met gerenomeerde bouw- en tegelzetbedrijven. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de vervanging en reparatie van closetreservoirs, keukenkranen enzovoorts.

Bent u geinteresseerd in de kosten? Wij doen u graag een vrijblijvende prijsopgave waarvan wij gerust durven zeggen dat deze concurrerend zal zijn.


Dakbedekking:
Zuinig stoken begint met een goede installatie én met goede voorzieningen op het gebied van isolatie. Ook de onderhoudstoestand van het dak is bepalend. Doordacht uitgevoerde isolatie en een goed dak zorgen ervoor dat u in de loop van de jaren flink bespaart op uw energierekening. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat deze zaken in úw woning of bedrijfspand uitstekend geregeld zijn.


Zink, Lood en Koper:
Koper, lood en zinkbewerking, is veel al nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd verwerkt. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die bij ons bedrijf aanwezig is, en wordt overgebracht op de nieuwe generatie. Dit deel van het loodgieters vak zal naar onze mening nooit verdwijnen, het tegengestelde bewijst dat er in de laatste jaren veel meer vraag is naar koper, lood en zinken dakbedekking en gevelbekleding. Koper lood en zink zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits het vakkundig is aangebracht.

Wij kunnen voor u verzorgen:
* Leveren en montage van maatwerk goten in koper en zink.
* Standaard goten met gootbeugels in koper en zink.
* Zinken en koperen dakbedekking.
* Afwerking voor dakkapellen of gevelbekleding.
* Zinken en koperen hemelwaterafvoeren.
* Lood t.b.v. afwerking schoorstenen of aansluitingen op platte daken.


CV Installatie:
U kunt het milieu helpen door het rendement van uw installatie zo hoog mogelijk te maken. Dit kunt u doen door te kiezen tussen twee soorten cv-ketels: Verbeterd- en Hoog Rendement. Bij het type VR (Verbeterd Rendement) is het rendements-
percentage meer dan 80%, dat wil zeggen dat meer dan 80% van het aardgas effectief wordt omgezet in warmte.

Bij het type HR (Hoog Rendement) is het rendementspercentage meer dan 90% en is dus beter voor het milieu en voor u, omdat de energie bijna optimaal gebruikt wordt in huis. Hierdoor zijn uw stookkosten tot het minimum beperkt. Bij de keuze voor u nieuw te plaatsen toestel, kunnen wij als nefit dealer goed adviseren.


Vloerverwarming:
De laatste jaren is het product meer in opmars gekomen. Kon voorheen vloerverwarming alleen op een betonnen vloer gemonteerd worden, afgewerkt met tegels of plavuizen. Tegenwoordig is er een systeem waardoor vloerverwarming op een houten ondervloer bevestigd kan worden. En naast tegels en plavuizen kan vloerverwarming ook worden afgewerkt met vloerbedekking, parket of een laminaatvloer.

Vloerverwarming kan zowel als hoofd- en als bijverwarming dienen. Naast vloerverwarming is er ook wandverwarming (ook wel knuffelmuur genoemd) en vloer- en wandkoeling. De voordelen van vloerverwarming op een rijtje:
* Vloerverwarming geeft stralingswarmte en dat geeft een behaaglijk gevoel
* Zeer energiezuinig en dus vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee
* Aanzienlijk minder stofcirculatie
* Vrijheid van interieurkeuze


Service:
Meddens & van Ree heeft een eigen service-dienst. Alle door ons gerealiseerde installaties en gemonteerde cv-ketels vallen hieronder.

Door training en bijscholing, van de door ons gevoerde merken cv-ketels, zijn de monteurs zodanig opgeleid dat ze vrijwel altijd direct uw storing kunnen verhelpen. Alle meest voorkomend onderdelen zijn altijd bij de hand, door het ruime assortiment aan voorraad wat de monteur bij zich heeft in zijn service-bus.

Door de korte communicatie-lijnen binnen het bedrijf zit u vaak binnen enkele uren weer lekker warm!

Plaatsen in de regio Amersfoort