Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio 's-Hertogenbosch

De vet

De vet Adres:
De vet
Hooghuisstraat 10
5341 CE Oss

Tel. 0412 - 622029
Fax. 0412 - 691083

Website. www.devet.nl
Email. info@devet.nl

Beschrijving:
Wij willen u met deze site een indruk te geven van het totaalconcept van ons bedrijf. Het bedrijf waarbinnen wij klantgericht denken, service, kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel houden.

Loodgietersbedrijf de Vet is een relatief klein loodgietersbedrijf dat is gespecialiseerd in de particuliere sector en de utiliteitsbouw. Dit allround Loodgietersbedrijf kan door de aanwezige kennis en ervaring een enorm groot scala aan werkzaamheden verrichten.
Door de omvang kan het bedrijf uitermate flexibel werken, en vaak zeer snel op een aanvraag voor het verrichten van werkzaamheden reageren.

Diciplines waarbinnen Loodgietersbedrijf de Vet u met raad en daad kan bijstaan:
* het compleet renoveren van uw badkamer
* het aanleggen van gas-, water- en sanitaire installaties
* aanbrengen van aangepast sanitair
* het verrichten van onderhoud aan uw gas- en watertoestellen (exclusief cv-ketels)
* testen en reviseren van keerkleppen
* rioolontstoppingen
* het verhelpen van storingen aan uw sanitaire toestellen
* reparatie van daklekkages
* renovatie van dakbedekkingen
* vervangen van goten
* koper-, lood- en zinkwerk


Badshop
Onze badshop is uitermate geschikt als u uw badkamer eens een andere ¨look and feel¨ zou willen geven. Wij zijn gespecialiceerd in artikelen voor de aankleding van uw badkamer en hebben een zeer uitgebreide collectie. Kom eens binnen tijdens onze openingstijden en loop eens door onze rekken met honderden badmatten. Badmatten waarbij u natuurlijk ook handdoeken, douchegordijnen en accessoires kunt combineren. Tevens vindt u in onze badshop een keur aan sanitair, overzichtelijk per item gesorteerd waardoor u bijvoorbeel vele wastafels, docuhecabines, badmeubels en kranen naast elkaar kunt aanschouwen en vergelijken.

Kijkt u rustig eens zelf rond om ideeën op te doen of laat u door ons adviseren. Wij gidsen u door alle mogelijkheden en laten u natuurlijk graag de combinaties zien die uw badkamer een geheel ander aanzien zullen geven.

Kijk voor meer informatie en wat beelden van ons werk op de website. Neem met vragen gerust contact met ons op.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch