Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio 's-Hertogenbosch

Immens Installatietechniek BV

Immens Installatietechniek BV Adres:
Immens Installatietechniek BV
Victoriastraat 7
5271 CK Sint Michielsgestel

Tel. 073 - 5512302
Fax. 073 - 5515511

Website. www.immensbv.nl

Beschrijving:
Veelzijdigheid is de kracht van Immens Installatietechniek B.V.. De bundeling van verschillende disciplines en faciliteiten maakt het bedrijf compleet in installatietechniek. Door het samenvoegen van deze facetten vormt Immens een pakket van kennis en ervaring met een grote meerwaarde.

Vier handen op één buik
De geïntegreerde werkwijze van Immens is zeer doeltreffend. Er wordt gericht gewerkt, minder omslachtig en de afstemming tussen de verschillende onderdelen is optimaal. Bij Immens worden deze namelijk in één lijn gezien. Dat brengt een aantal gunstige factoren met zich mee zoals tijdwinst en een hoger rendement van personeel en materiaal. De prijsstelling is hierdoor zeer aantrekkelijk. En dat alles zonder aan kwaliteit in te leveren.

Achter de schermen
Immens onderscheidt zich door deze efficiënte werkwijze. De één op één relatie tussen Immens en klant is daar slechts een onderdeel van.

Achter uw contactpersoon staat namelijk een team van medewerkers die op een enthousiaste en vakkundige wijze aan uw project werken. Hiervoor maakt Immens gebruik van hoogwaardige en geschikte materialen en technieken. Of deze nu traditioneel of ultramodern zijn. Met de aanwezige kennis weten onze medewerkers de passende oplossing te vinden voor elk installatievraagstuk. En daardoor het onmogelijke mogelijk te maken.

Project en traject
Dat Immens een geheel traject kan begeleiden en zelfs helemaal overnemen is typerend voor de veelomvattende werkzaamheden van Immens. Deze variëren niet alleen van klimaatbeheersing tot dakbedekking, maar ook van adviesfase tot oplevering en alsmede het onderhoud en de service daarna. Dat daar speciale aandacht naar uitgaat, mag blijken uit het deskundige serviceteam dat hiervoor in het leven geroepen is. Voor écht complete installatietechniek moet u bij Immens Installatietechniek B.V. zijn. Voor een afgerond geheel en een compleet verhaal.


Wij verzorgen voor u de klimaatbeheersing, onderhoud & service, sanitaire installaties en de dakbedekking. Kijk op de website voor meer informatie.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch