Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zaanstreek-Waterland

Van Steen Loodgieters & CV Bedrijf

Van Steen Loodgieters & CV Bedrijf Adres:
Van Steen Loodgieters & CV Bedrijf
Dorpsstraat 325
1566 BC Assendelft

Tel. 075 - 6874365
Fax. 075 - 6877216

Website. www.vansteenloodgieters.nl
Email. info@vansteenloodgieters.nl

Beschrijving:
Gas, water en riolering
Voor de reparatie, aanpassingen, uitbreiding of nieuwe aanleg van gas-, riool- en waterleidingen kunt u telefonisch een afspraak maken, zodat we samen met u een geschikte datum af kunnen spreken voor de uitvoering.

Voor een badkamer of een nieuwe verwarming maken we graag een vrijblijvende afspraak met u, zodat we ter plekke kunnen bekijken wat de mogelijkheden en wensen zijn, zodat wij de werkzaamheden goed in kunnen plannen voor u. Loodgieters & CV Bedrijf Van Steen vof is een landelijk erkend Water- ,gas- en verwarming Installatiebedrijf.

Ook voor het grote technische installatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres zo ontwerpen en installeren wij ook voor winkels, kantoren, industrie en drukkerijen;
* Gas en waterleidingen
* Luchtleidingen
* Vet en olie afscheiders
* Warmte terugwinning installaties
* Verwarming installaties
* Sanitaire installaties


Verwarming en warm water
Bij Verwarming Specialist Van Steen bent u op het juiste adres voor het aanschaffen van een nieuwe CV en of Warmwater installaties. Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Een cv ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee dus u moet wel de juiste keus kunnen maken.

Of u nu voor een klein , groot woonhuis een zwembadbad of kantoor verwarming nodig heeft, geen probleem Bel Van Steen. Wij zullen uw situatie bekijken en met u doornemen zodat u een energiezuinig en deskundig advies krijgt, voor een zuinige en degelijke installatie waarmee u tot in lengte van jaren tevreden kunt zijn.

In de praktijk komen wij het regelmatig tegen dat u tekort warmwater is aangeboden, u wilt bijvoorbeeld een stoom - douche cabine met zijdouches, dat gaat dus niet op een gewone combiketel daar is meer voor nodig en dat reken wij dan voor u uit, zodat de juiste combinatie krijgt en u er met plezier gebruik van kunt maken.

Is het kwaad reeds geschiet dan kunnen wij u gerust aan een gepaste oplossing helpen. Wilt u eens uitrekenen wat ongeveer uw warmte verlies is, dan kan dat op de site van Alutherm-int.com kunt hier ook een selectie maken voor de benodigde radiatoren.

Voor enige andere info over verwarmingen die wij kunnen leveren.
* Atag verwarming
* Nefit verwarming
* Vasco verwarming
* Jaga verwarming
* Thermic verwarming


Dak- en zinkwerk
Voor uw reparatie of vernieuwing van uw zinken goot of uw dakbedekking bent u bij Van Steen aan het juiste adres, met al meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor het waterdicht houden van uw woning, garage, schuur, of bedrijf.

Monumentale panden en kerken worden weer met vakmanschap en liefde voor oud ambachtelijk zink ,koper en loodwerk door onze specialisten in ere hersteld of vernieuwd, maar ook voor nieuwe dakbedekking soorten als PVC en EPDM kunt u bij ons terecht.

Bitumineuze dakbedekkingen zijn geen enkel probleem, op deze materialen word tegenwoordig een garantie van 10 jaar gegeven door de fabrikant, mits goed verwerkt. Wij geven graag een deskundig advies voor het vervangen van uw dak bedekking. Zinken, aluminium en koperen goten en afvoeren, voor deze hoogwaardige producten hebben wij de juiste oplossingen en aanbiedingen.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland