Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Rekken

Firma Olde Nordkamp

Firma Olde Nordkamp Adres:
Firma Olde Nordkamp
David Ricardostraa 9/1
7559 SH Hengelo

Tel. 074 - 3676200
Fax. 074 - 2435447

Website. www.oldenordkamp.nl

Beschrijving:
Herman Oldenordkamp BV is de complete installateur voor de regio Almelo-Hengelo-Enschede. Water, gas, riool, dakbedekkingen, koper/zink-werken, cv-installaties, vloerverwarming, sanitair (ook aangepast sanitair voor WVG) en duurzame energie. Voor als het onverhoopt nodig is: elke dag van de week, 24 uur per dag beschikbaar voor storingen bij de klanten. Modern bedrijf, ouderwetse service!

Vakbekwame medewerkers staan dagelijks paraat om de dienstverlening van Herman Olde Nordkamp in de praktijk te brengen. Enige volslagen loodgieters, vooral de oudgedienden Harald en Henk, werken al vanaf de beginjaren bij het installatiebedrijf. Dit illustreert de goede sfeer die er binnen het bedrijf heerst, hetgeen uiteindelijk ten goede komt aan de opdrachtgevers.

De meeste medewerkers kunnen zelfstandig uitvoering aan het werk geven en tekening lezen. Ze beschikken individueel, net als Herman Olde Nordkamp zelf, over een compleet uitgeruste bus (feitelijk een rijdende werkplaats). Het hoeft geen betoog dat het ervaren team de meest uiteenlopende opdrachten efficiƫnt kan uitvoeren.

Het accent van de werkzaamheden heeft vanaf de start gelegen op het bedienen van particulieren. Verwarming, gas, water, lood- en zinkwerken en sanitair. Optimale service is steeds het streven geweest. Dit heeft vrijwel altijd geleid tot blijvende contacten met de particuliere en ook zakelijke opdrachtgevers zoals TPG, TWW/Boeldershoek, VBA-Vastgoed, Dekkers Makelaars en ABC Vastgoed. Het 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar zijn wordt door particulieren en het bedrijfsleven goed gewaardeerd!

Kijk op de website voor een uitgebreide lijst met werkzaamheden.

Plaatsen in de regio Twente