Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Haarlem

Baderie Leen

Baderie Leen Adres:
Baderie Leen
Parklaan 7
2132 BL Hoofddorp

Tel. 023 - 5651434
Fax. 023 - 5613270

Website. www.leenhoofddorp.nl
Email. info@leenhoofddorp.nl

Beschrijving:
Leen Loodgietersbedrijf is reeds 3 eeuwen een begrip in Hoofddorp en omstreken en sinds de oprichting in 1893 een familiebedrijf. Wij zijn een dynamisch bedrijf wat met haar tijd meegaat en inmiddels is uitgegroeid tot een totaalinstallateur met ca. 15 enthousiaste medewerkers.

We zijn er op gericht om direct een antwoord te vinden op de vragen van de consument, en omdat we thuis zijn in bijna alle disciplines kunnen we de klant van begin tot het eind terzijde staan, 1 aanspreekpunt wordt in de praktijk als "zeer prettig" ervaren door onze klanten.

Bel ons voor informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij kunnen u dan voorzien van het juiste advies.

Met de combinatie van 4 kwaliteitsformules die elk hoge eisen stellen aan hun toeleveranciers biedt Leen een totaalconcept. Baderie voor het ontwerpen en plaatsen van complete badkamers, sanitair en tegels. InstalCenter voor de verkoop van installatiemateriaal en de nieuwste items van de installatietechniek. Haard en Schouw voor gashaarden, openhaarden, liftdeurhaarden, electrische haarden en houtkachels, eventueel in combinatie met een natuurstenen schouw of plateau.

De klant heeft niet alleen de keus voor een badkamer, centrale verwarmingsinstallatie of openhaard maar krijgt ook nog eens de garantie dat alles vakkundig bij u thuis geinstalleerd wordt door ons deskundige en gemotiveerde medewerkers van Leen Installatiebedrijf.

Een bezoek aan onze showroom zal u zeker inspireren, de adembenemende badkamers, de sfeervolle haarden en schouwen en in het Instalcenter de mooiste radiatoren en c.v. ketels dit alles op ruim 800 m2.

Kortom Leen Installatiebedrijf is gespecialiseerd in:
* Installatie en verkoop van badkamers (ook minder valide).
* Installatie en verkoop van c.v. ketels, zonneboilers en radiatoren.
* Installatie en verkoop van sfeerhaarden/schouwen.
* Alle loodgieterswerkzaamheden
* Aanleg aircondition systemen
* Ontstoppen en aanleggen van rioleringen.
* Dak en goot reparaties/renovaties.
* Het adviseren in eigen showroom.

Plaatsen in de regio Haarlem