Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Breda

DM Suijkerbuijk & Zn BV

DM Suijkerbuijk & Zn BV Adres:
DM Suijkerbuijk & Zn BV
Rucphensebaan 57
4706 PH Roosendaal

Tel. 0165 - 533726

Website. www.dmsuijkerbuijk.nl
Email. info@dmsuijkerbuijk.nl

Beschrijving:
D.M. Suijkerbuijk & Zn. BV is al meer dan 80 jaar werkzaam in Roosendaal en omstreken. Onze klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven. Wij zijn van alle markten thuis en zijn u graag van dienst als het gaat om:
Centrale verwarming * Duurzame warmte * Warmtepompen * Zonneboilers en zonnepanelen * Loodgieterswerken * Ontstoppingswerkzaamheden * Opsporing en reparatie van lekkages * Ventilatie * Dak- en zinkwerken

Onze medewerkers zijn vakmensen met passie voor hun vak. Wij zijn makkelijk bereikbaar en kunnen u vaak verrassend snel van dienst zijn door onze flexibele planning en snelle service.


Loodgieterswerk
Ons dienstenpakket is breed; van een kraanleertje tot complete dak- en zinkwerken en van duurzame energie, centrale verwarming toestellen tot sanitair en ventilatie. Ook voor aangepast sanitair bent u bij ons aan het juiste adres..

Graag zijn wij u van dienst op het gebied van
* Gas- en waterinstallaties
* Aanleg en ontstoppen rioleringen en hemelwaterafvoeren.
* Leveren en/of vervangen sanitair
o Graag adviseren wij u persoonlijk over de mogelijkheden voor het verbouwen van uw badkamer en /of toiletruimte. Vervolgens begeleiden wij het gehele proces van slopen, verbouwen, monteren van sanitair tot het totaal vakkundig afwerken van de door u gewenste badkamer en/of toiletruimte.
o Wij hebben geen showroom maar maken graag een afspraak voor u bij de showroom van Gevier, Ettenseweg 2 te Roosendaal waar u in alle rust, indien gewenst samen met ons en/of met een adviseur van Gevier, idee├źn kunt opdoen en uw keuze kunt maken.

Voor een prijsopgave verzoeken wij u ons te bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Plaatsen in de regio Breda