Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Sint Maartensdijk

Loodgietersbedrijf Joosen vof

Loodgietersbedrijf Joosen vof Adres:
Loodgietersbedrijf Joosen vof
Boschstraat 102
4811 GK Breda

Tel. 076 - 5211726
Fax. 076 - 5149144

Website. http://www.loodgietersbedrijf-joosen.nl

Beschrijving:
Sanitair
Ook voor de volledige verzorging van uw Sanitair kunt u terecht bij Loodgietersbedrijf Joosen. Wij leveren en plaatsen verschillende toiletcombinaties, douchecabines, stoombaden, wastafels en badmeubels. Wij zijn officieel dealer van verschillende topmerken, dus er staat altijd wel iets voor u tussen.

Verwarming c.v.
De verwarming van uw huis is zeker in de wintermaanden van essentieel belang. Loodgietersbedrijf Joosen levert en plaatst allerhande verschillende CV-ketels en geisers. Kom langs in onze winkel en laat u deskundig adviseren door een van onze verkopers. Wij werken met alle bekende merken, dus kom snel langs voor een prijsopgave.

Rioleringswerken
Loodgietersbedrijf Joosen doet ook al uw rioleringswerkzaamheden. Denk hierbij aan het omleggen van leidingen en het snel en adequaat oplossen van opstoppingen. Uiteraard kunnen wij ook nieuwe leidingen voor u aanleggen. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus vraag naar onze onderhoudscontracten.

Dakbedekkingen
Daarnaast verzorgen wij allerhande type dakbedekkingen. U kunt hierbij denken aan bitumineuze dakbedekkingen en plaatsen van allerlei soorten dakpannen. Er is een grote keus uit diverse soorten dakbestratingen voor balkons, dakterrassen en galerijen.

Lood en Zinkwerken
Wij verzorgen naast onze dakbedekking ook allerlei type zinkwerken. Denk hierbij aan:
- Daken
- Goten
- Afvoeren
- Balkons
- Dakkapellen
- Schoorstenen
- Gevels

CV onderhoud
Voor het onderhoud bieden wij verschillende type onderhoudscontracten aan.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Plaatsen in de regio Breda