Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Oud Gastel

Van Vliet Installatie BV

Van Vliet Installatie BV Adres:
Van Vliet Installatie BV
Oude-Moerstraatsebaan 39
4600 AJ Bergen op Zoom

Tel. 0164 - 275500
Fax. 0164 - 253770

Website. www.vanvlietinstallatie.nl
Email. info@vanvlietinstallatie.nl

Beschrijving:
Van Vliet is een totaal installateur, gevestigd in Bergen op Zoom. Alle disciplines binnen de technische installatietak zijn bij ons aanwezig. Dit is dan ook gelijk een van de sterke punten:
Alles onder één dak, dus één aanspreekpunt voor al Uw technische installaties. Momenteel zijn er meer dan 90 mensen werkzaam vanuit een vast dienstverband en via de leerschool. Wij zijn actief in de sectoren utiliteit, woningbouw en industrie, zowel voor nieuwbouw, renovaties en uitbreidingen.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- centrale verwarming
- gas- en waterinstallaties
- dakbedekking en goten
- sanitaire systemen
- luchtbehandeling
- service- en onderhoudsdienst

24-uurs servicedienst
Van Vliet Installatie B.V. heeft een service dienst welke 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor acute storingen.

Op deze afdeling zijn 9 mensen werkzaam. Zijn verhelpen op vakkundige wijze de storingen, onderhouden de installaties en bijbehorende regelingen die door de installatie afdelingen zijn geïnstalleerd en plegen onderhouden aan de cv-ketels, Mechanische ventilatie, luchtverhitter en dergelijke. Ook is deze afdeling gericht op de “kleinere“ opdrachten. Denk hierbij aan renovaties van losse woningen, het vervangen van een CV-ketel, het renoveren van een badkamer of keuken, enz. De opdrachtgevers van deze afdeling zijn veelal particulieren en woningstichtingen.

Kijk op de website voor meer informatie.

Plaatsen in de regio Breda