Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Gouda

Aceve Totaalinstallateurs

Aceve Totaalinstallateurs Adres:
Aceve Totaalinstallateurs
Edelhertstraat 2-4
2901 BJ Capelle aan den IJssel

Tel. 010 - 2869319
Fax. 010 - 4218414

Website. www.aceve.nl
Email. info@eceve.nl

Beschrijving:
Het vak Loodgieter bestaat uit een breed pakket van diensten. Sommigen zien het monteren van een badkamer als werk voor een loodgieter en de ander denkt dan eerder aan een verstopping of dakwerk.

De kern bestaat uit het aanleggen en repareren van warm- en koud- waterleidingen van eenvoudige tot zeer gecompliceerde installaties.

Verstoppingen. Ander veel voorkomend werk voor de loodgieter het oplossen van een verstopping. Aceve is in het bezit van een hoge druk reiniger die onder hoge druk een afvoer kan ontstoppen. Als tijdens de verstopping blijkt dat er een deel van de afvoer vangen moet worden kunnen wij dat gelijk uitvoeren. Weer een voordeel van Aceve Totaal installateurs. Daarnaast voeren wij camera-inspecties uit.

Dak-en zinkwerk is heel erg belangrijk. Vaak wordt vergeten hoe ernstig de gevolgen van een lekkage kunnen zijn. Vocht kan in de woning veel schade aanrichten.

Soms is een lekkage lastig te vinden. Lekkages kunnen vele oorzaken hebben en zelfs een bepaalde windrichting kan ervoor zorgen dat er soms wel en soms geen lekkage is. Daarnaast ziet u soms de vochtplekken op een andere plek dan waar de lekkage is.

Lekkages kunnen ontstaan door schade aan het dak of doordat de loodslabbe open staan of daktrimmen kapot raken. Ook het metselwerk kan soms voor flinke problemen zorgen. Ook lekkages door een losliggende dakpan of nokvorst komen vaak voor.

Een ander aspect is het onderhoud. Goten moeten regelmatig schoongemaakt worden, opdat deze niet gaan overlopen. Aceve kan voor u jaarlijks deze controle verzorgen. Indien gewenst kunnen we dan gelijk het dak controleren. U hoeft ons maar één keer te bellen en wij nemen deze zorg uit handen.

Dakwerkzaamheden kunnen bestaan uit het geheel vervangen of repareren van bitumen, zinken daken en dakpannen. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer met kunststof dakbedekking gewerkt.

Naast de standaard dakwerkzaamheden, vernieuwd Aceve ook metselwerk van schoorstenen, kunnen wij boeidelen vervangen, maar ook het plaatsen van een dakramen of een dakkoepel kunnen wij voor u uitvoeren.

Als u het dak laat vervangen, kunt u overwegen om het dak gelijk te isoleren. Hiermee kunt u veel geld besparen in uw stookkosten.

Plaatsen in de regio Rotterdam