Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Beek Ubbergen

Marc Wouters Technisch Installatiebedrijf

Marc Wouters Technisch Installatiebedrijf Adres:
Marc Wouters Technisch Installatiebedrijf
Ambachtsweg 19d
6562 AZ Groesbeek

Tel. 024 - 3977860

Website. www.marcwouters.nl

Beschrijving:
Met service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel biedt Marc Wouters als gespecialiseerd Installatiebedrijf complete en optimale dienstverlening. Marc Wouters Installatiebedrijf werkt door heel Nederland en zijn opdrachtgevers hebben een gevarieerd profiel.

Projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers, architecten en met name particulieren, kortom iedere opdrachtgever die kiest voor een installatiebedrijf van topklasse, vindt in Marc Wouters installatiebedrijf de ideale partner.

In de loop van vele jaren is een uitstekende naam opgebouwd en een lange lijst van succesvol opgeleverde projecten getuigt van tevreden relaties. Daartoe wordt ook u welkom geheten..

Als opdrachtgever kunt u bouwen op expertise en optimale, specialistische kennis. Vanaf het eerste gesprek ontvangt u een deskundig en meedenkend partner. Marc Wouters Installatiebedrijf investeert continue in de nieuwste technieken en materialen. In alle geledingen is Marc Wouters Installatiebedrijf een gekwalificeerd specialistisch bedrijf.


LOODGIETERWERK
Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Zo breed omvattend zijn onze activiteiten.

Restauratie
Marc Wouters Installatiebedrijf heeft een grote belangstelling voor historische bouwkunst. Dat heeft ertoe geleid, dat wij ons graag richten op de restauratie en renovatie van monumentale panden. Bij restauraties is het terugbrengen van de monumentale sfeer van weleer met modern comfort een belangrijke drijfveer, zonder afbreuk te doen aan historisch belangrijke elementen en constructieve duurzaamheid.

In samenspraak met eigenaar, bewoner en monumentenzorg hebben wij een aantal projecten uitgevoerd. Vernieuwen van koperen goten, met lood en zink bekleden van dakkapellen, aanbrengen van veiligheidshaken in een leiendak en het realiseren van een zinken roevendak zijn daarbij enige voorbeelden.

Badkamer
Op het gebied van badkamers, douche- en toiletruimtes hebben wij een ruime ervaring en verzorgen wij de gehele uitvoering vanaf het:
* ontwerp
* leveren en monteren van het sanitair
* het benodigde leidingwerk
* metsel- en tegelwerk
* plafonds aanbrengen
* tot de complete oplevering.

Voor het uitzoeken van sanitair werken wij samen met een gerenomeerde badkamer speciaalzaak met een zeer goede en uitgebreide showroom. Maak van tevoren wel even een afspraak zodat zij de tijd hebben om u een goed advies te geven, u geeft aan de verkoper van de leverancier gewoon onze naam door, wij ontvangen dan een kopie-offerte van het uitgezochte sanitair zodat wij deze met u kunnen bespreken.

Centrale verwarming
Voor het vervangen van uw bestaande cv-ketel, of een geheel nieuwe cv-installatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen jaarlijks in de particuliere markt vele cv-ketels en installeren verschillende complete cv-installaties. Ook voor het leveren en plaatsen van alle soorten radiatoren en design-radiatoren kunt u bij ons terecht.

Marc Wouters Installatiebedrijf voldoet aan alle kwaliteitsnormen voor klimaatbeheersing en installatietechniek, is een geschoold vakman, heeft dus alles in huis voor een kordate service en kan u een op maat gesneden offerte aanbieden.

Centrale verwarming is een combinatie van diverse elementen:
• Ketels
• Radiatoren
• Thermostaten

Iedere situatie en iedere ruimte heeft afhankelijk van het gebruik zijn eigen ideale verwarming. Voor verblijfsruimten kan bijvoorbeeld vloerverwarming, radiatoren of luchtverwarming worden toegepast.

Afhankelijk van de vloerbedekking, bijvoorbeeld tapijt, parket of plavuizen, zal een keuze moeten worden gemaakt tussen de verschillende systemen, of combinaties van systemen.

In natte ruimten is vloerverwarming in combinatie met een designradiator ideaal. In werkplaats, garage of bijkeuken is een regelbaar radiatorsysteem de beste oplossing. Voor elke situatie kan een transmissieberekening worden gemaakt. Wij hebben alleen het allerbeste. Vloerverwarming is zeer behaaglijk en een mooie manier om uw huis egaal te verwarmen.

Lood, zink en koperwerk
Marc Wouters Installatiebedrijf is uw specialist als het gaat om het verwerken van zink, koper en lood. Nadat de goten, kilgoten, deklijsten, roeven-, fels-, of losage-daken zijn ingemeten, kunnen deze op onze werkplaats met knip-, kraal- en zetmachines geheel in eigen beheer exact op maat worden gemaakt, waarna ze door Marc Wouters Installatiebedrijf vakkundig en veilig kunnen worden aangebracht.

Het verwerken van lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die bij ons bedrijf aanwezig is. Dit deel van het loodgietervak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Loodwerk
Het loodwerk herstellen en vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels.

Zinkwerk
Het herstellen of vernieuwen van zinken goten.
Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten. Ook complete zinken (roeven)daken kunnen wij voor u verzorgen.

Gas-, water- en sanitaire installaties
Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost. We hebben ruime ervaring als het gaat om aanpassingen ivm legionella.

Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast.
Een verstopping kunt u zelf grotendeels voorkomen. Zorg ervoor dat er geen vaste stoffen in de rioolafvoer terechtkomen. Ook vet (jus en vloeibaar frituurvet) en olie zijn belangrijke veroorzakers van een verstopt riool.

Dakwerken
Bij het dakdekken kiezen wij samen met u de meest effectieve en efficiënte oplossingen. Wij werken onder meer met de beste kwaliteit dakbedekkingsmaterialen. Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal.

Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak.
Blad verwijderen van daken en uit goten, en het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wij repareren en herstellen zowel platte als schuine danken, in zink, koper en bitumen dakbedekking.

Platte daken
• Dakbedekking geheel vervangen
• Het opnieuw aanbrengen van een toplaag, eventueel isoleren
• Rand afwerking in zinken deklijsten
• Lekkages herstellen
• Aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoer

Plaatsen in de regio Nijmegen