Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Voorburg

Onderhoudsbedrijf PVL

Onderhoudsbedrijf PVL Adres:
Onderhoudsbedrijf PVL
schipholboog 4
2272 HL Voorburg

Tel. 06 - 20106149
Fax. 070 - 3861905

Website. www.onderhoudsbedrijfpvl.nl

Beschrijving:
Voor alles op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Wat kunnen wij voor u betekenen :
* levering en installatie van bitumen ,zinken,pannen en singel daken.
* levering van cv installatie┬┤s en cv ketels,radiatoren .
* levering van complete badkamers en sanitair.
* ook voor aangepast sanitair.

Dakwerkzaamheden
Daken zijn pas echt waterdicht als ze echt perfect zijn uitgevoerd met het juiste dakdichtingssysteem en door betrouwbare vakmensen. Bovendien moet een dak goed onderhouden blijven, zeker voor uw dak is dat van een groot belang. Dit omdat er een kapitaal aan uitrusting en dure goederen onder schuilt,u wilt dus geen risico lopen met water schade en de grote kosten die daar uit voort vloeien. U kunt dit voorkomen door uw dak regelmatig te laten inspecteren vergelijk dit met een apk keuring voor uw auto alleen uw dak werkt 7 dagen in de week en wel 24 uur per dag voor u.

De meeste waarborg of verzekeringcontracten schrijven trouwens uitdrukkelijk een jaarlijks onderhoud door eigenaar voor in uw belang. Wie in een dakinspectie inversteerd eist een professionele aanpak, Onderhoudsbedrijf PVL beschikt over de nodige kennis en ervaring. Wij voeren wekelijks inspecties uit op de meest diverse daken en wij ontdekken met onze ervaring ook snel de risico factoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak meteen aanwijzen. Denk hierbij onder andere aan dakdoorbrekingen of dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en blazen/scheuren. Indien er een probleem wordt waargenomen kunnen wij dit,als het op dat moment mogelijk is per direct voor u herstellen.

Centrale verwarming
Wij installeren en vervangen cv ketels, cv installatie, boilers, radiatoren, convectoren en kickspace(de zogenaamde plintverwarming voor in de keuken). Deze worden berekend op capiciteit voor uw woning. Bestel ze via onze webwinkel www.pvl.warmteinkoop.nl. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Sanitair
U kunt ook bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van sanitair zoals toilet combinaties, douchebakken, douchecabines, baden, wastafels, kranen etc.

Plaatsen in de regio Den Haag