Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Benthuizen

Zegwaard Rioolbeheer BV

Zegwaard Rioolbeheer BV Adres:
Zegwaard Rioolbeheer BV
Marconiweg 12
2627 BA Delft

Tel. 015 - 2626161
Fax. 015 - 2562887

Website. www.zegwaard.nl
Email. info@zegwaard.nl

Beschrijving:
Onderscheidend rioolbedrijf
verstopt riool • toilet verstopt • wc verstopt • riool ontstoppen • afvoer verstopt riool ontstoppen • stankprobleem riool • rioolservice • afvoer ontstoppen • riool

24 uur per dag en 7 dagen per week staat ons team van specialisten voor u klaar met optimale rioolservice en kwaliteit. Onze riool loodgieters zijn allemaal optimaal opgeleid en worden regelmatig getraind om hun kennis op het hoogste niveau te houden. Hierdoor wordt uw rioolprobleem snel en vakkundig opgelost.

Zo kunt u rekenen op de meest efficiënte oplossing voor ieder probleem aan uw wc, afvoer of riool en zijn wij in staat om een duidelijke prijsstelling te hanteren. U kunt toch niet weten op hoeveel meter afstand uw rioolverstopping zich bevindt, daarom hanteren wij een heldere prijsstelling.

Zegwaard Rioolontstopping onderscheidt zich ook door een jarenlange en brede ervaring op het gebied van totaaloplossingen van uw riolering. U wordt daarom altijd van uw rioolproblemen afgeholpen door onze vakbekwame rioolmonteurs en hoeft bij een ingewikkeld probleem niet naar een ander bedrijf te zoeken.

De meest geavanceerde apparatuur, een slimme toepassing om het machinepark optimaal in te zetten en een goede planning zorgen er dan ook voor dat wij bij calamiteiten, die zich voordoen in Zuid Holland, veelal binnen 1 uur ter plekke zijn. Zegwaard Rioolontstopping biedt u altijd de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Milieubeleid - ISO 14001
Het ISO 14001-certificaat staat garant voor een doeltreffend milieubeheerssysteem dat bijdraagt tot de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu tegen de mogelijke inwerking van onze activiteiten, producten en diensten en tot het behoud en de verbetering van de kwaliteit van het leefmilieu.

Van Zegwaard Rioolontstopping wordt verwacht dat wij aangeven dat we onze uiterste best zullen doen om onze opdrachtgevers tevreden stellen, waarbij we beheerst omgaan met kwaliteit, arbo en milieu.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de pagina Milieubeleid.

Betaling
Uit veiligheidsoverwegingen hebben onze monteurs niet de beschikking over wisselgeld. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken te betalen door middel van PIN, maar als u niet in de mogelijkheid bent kunt u natuurlijk ook contant betalen.

Kijk op de website voor uitgebreide informatie over Zegwaard Rioolbeheer

Plaatsen in de regio Den Haag