Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Den Haag

Rademaker Installatietechniek

Adres:
Rademaker Installatietechniek
Edisonstraat 35
2723 RS Zoetermeer

Tel. 079 - 3414808
Fax. 079 - 3425600

Website. http://www.rademaker-info.nl
Email. info@rademaker-info.nl

Beschrijving:
Organisatie
Rademaker Installatietechniek is een bedrijf dat zich bezig houdt met loodgieterswerken, centrale verwarming, sanitair, dakbedekking en zink- en loodwerken, alsmede reparatie en onderhoud hiervan.

Personeel
Goed personeel is tegenwoordig zeer schaars. Dit klopt inderdaad ten dele, maar bij Rademaker Installatiebedrijf vindt je allemaal enthousiaste medewerkers die plezier hebben in hun werk en samen een hecht team vormen, die geen uitdaging uit de weg gaan.

Diensten
Ons dienstenpakket bestaat onder meer uit het leveren, installeren en onderhouden van gas-, water-, en cv-installaties, alsmede plakken en onderhouden van daken, het leveren van sanitair en het installeren ervan, het ontwerpen en installeren van complete badkamers, het aanleggen van rioleringen, het leveren en monteren van o.a. radiatoren, kranen, toiletten. Dit is slecht een kort overzicht van ons dienstenpakket.

Missie
Het berekenen, tekenen, realiseren en beheren van installaties voor het welzijn van bedrijven en particulieren.

Onze slogan:
Rademaker, ijzersterk in installatiewerk!


Sanitair en waterleiding
Douchen, wassen en afwassen vanzelfsprekend? Met goed aangesloten leidingen voor aan- en afvoer van warm en koud water wel. Wij zorgen dat u overal in huis over water kunt beschikken, op de juiste plaats en met de juiste waterdruk. Ook als er gelijktijdig meer water gebruikt wordt. Bij het ontwerp en de uitvoering van uw badkamer en toilet gaan we uit van uw smaak en het beschikbare budget.

Daken en goten
Warmte, waardebehoud, een lagere energierekening en het voorkomen van lekkage. Met een verzorgd en onderhouden dak en hemelwaterafvoer zit u er mooi, slim én waterdicht bij.

Riolering
Naast de verwerking van water uit huishoudelijk gebruik, behoort ook de afvoer van overtollig regenwater tot de riolering. Wij leggen uw afvoerleidigen zo aan dat zij niet snel verstoppen, niet borrelen en bij uw erfgrens netjes aansluiten op het rioleringsstelsel van uw gemeente of Waterschap.

Gas, verwarming en warm water
Warmte en comfort maken uw leven in huis aangenaam. Een veilige gasinstallatie en de juiste aansluiting van alle daarop aangesloten gastoestellen zijn hierbij onmisbaar. Alleen dan hebt u altijd de beschikking over warm water en een aangename temperatuur in huis. Ontwerp, aanleg en onderhoud gaan bij ons altijd samen met vakkundigheid. En waar nodig met advisering. Rekening houdend met de benodigde capaciteit,
energiezuinigheid, milieubewust functioneren en vooral met uw budget zoeken wij in overleg met u naar passende mogelijkheden. Uiteraard houden we ook voor u in de gaten wanneer uw verwarmingstoestellen en installaties aan onderhoud toe zijn. Waardoor ze langer meegaan én om de veilige werking ervan te borgen.

Ventilatie
Genoeg zuurstof, de juiste luchtvochtigheid en een aangename temperatuur. Het klimaat in uw huis is afhankelijk van goede ventilatie. Zowel langs natuurlijke weg via ramen en deuren als op mechanische wijze. Wij leggen (mechanische) afzuigsystemen aan op grond van wettelijke normen - een bouwbesluit - en voorschriften van de fabrikant. Regelmatige inspectie en onderhoud, dus het schoonhouden van de filters en ventilatiekanalen van uw systeem, voorkomt defecten. Het houdt bovendien de kwaliteit van de lucht intact en voorkomt schimmels en onnodig stoken.

Airconditioning
U kunt in aanvulling op of ter vervanging van uw ventilatiesysteem ook kiezen voor airconditioning. Hiermee kunt u ruimten in uw huis koelen en in veel gevallen zelf de luchtvochtigheid en temperatuur aangenaam en constant houden. Er zijn losse, verplaatsbare units voor een enkele ruimte en vaste systemen die in meerdere ruimten bruikbaar zijn. Wij adviseren u graag.

Plaatsen in de regio Den Haag