Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in regio Zeeland

Gelok Warmte & Loodgieterswerken

Gelok Warmte & Loodgieterswerken Adres:
Gelok Warmte & Loodgieterswerken
Elektraweg 3A
4330 PK Middelburg

Tel. 0118 - 612093
Fax. 0118 - 641757

Website. www.gelok.nl
Email. info@gelok.nl

Beschrijving:
"Gelok, Warmte en Loodgieterswerken" is een bedrijf dat vanuit Middelburg loodgieters- en installatiewerk uitvoert in de breedste zin van het woord : van het repareren van een druppende kraan tot het vernieuwen van de dakbedekking van een kerk.

Zeven goed geschoolde monteurs, kwaliteitsmaterialen en het lidmaatschap van branche-organisatie Uneto-VNI garanderen de klant dat een goed produkt geleverd wordt. Voor wat grotere karweien wordt vooraf kosteloos een offerte gemaakt. Dit echter pas na een gesprek ter plaatse om een goed advies te kunnen geven.

Voor het jaarlijks onderhoud van cv-ketels en andere gastoestellen zijn onderhoudsabonnementen mogelijk. Daarmee kunnen klanten bovendien voordelig gebruik maken van de 24-uurs service die het bedrijf levert.

* Gas en Water
Een belangrijk deel van de installaties van uw woning is vaak onzichtbaar aanwezig. Weggewerkt in wanden, vloeren of leidingkokers bevinden zich de gas- , water- en cv- en rioleringsleidingen. Ze zorgen voor alledaagse zaken zoals verwarming en koud- of warm water. En ook dat gebruikt water onzichtbaar en reukloos verdwijnt. Aanleg van dergelijke installaties zowel in nieuwbouw als bij uitbreiding of renovatie is vakwerk.

Een goed inzicht in het - toekomstige - gebruik van uw woning en afstemmen van uw wensen op de technische mogelijkheden en geldende voorschriften is daarbij van belang. Slecht functioneren van leidingsystemen komt pas aan het licht wanneer leidingen al lang achter wanden en in vloeren zijn verdwenen. Als reparatie dan al mogelijk is zorgt dit voor veel ongemak en kosten. Van een goede, volgens de geldende voorschriften uitgevoerde en beproefde installatie beseft u niet eens de aanwezigheid.

* Centrale verwarming
Een cv-systeem met watergevulde radiatoren is tegenwoordig een van de meest toegepaste manieren van verwarmen. Als vertrekpunt bij de keus van een nieuw cv-combitoestel nemen wij de eisen die u stelt aan het warmwatercomfort. Daarbij moet u ook vooruit denken. Heeft u plannen om in de nabije toekomst een badkamer met stortdouche en zijdouches te laten installeren? Dan is het verstandig om uw toestelkeuze daar nu al op af te stemmen. Compleet met een bijpassende elektronische ruimte-thermostaat kan de kamertemp-eratuur vervolgens traploos geregeld worden : comfortabel en zuinig! Radiatoren die het systeem completeren zijn leverbaar in talloze modellen, kleuren en maten. Belangrijkste eis bij de keus van een nieuwe radiator is de warmteafgifte; die moet voldoende zijn voor de ruimte die verwarmd moet worden.

Verder zijn wij ook gespecialiseerd in lokale verwarming, vloerverwarming, heteluchtverwarming en klimaatcomfort. Hierover is meer informatie te vinden op onze website.

* Sanitair
Van een nieuwe keukenkraan of een hangend toilet tot een complete betegelde badkamer, ook zonder eigen showroom verzorgen wij graag de levering en installatie ervan. Wanneer u sanitaire materialen liever niet via een brochure kiest, maar liever met eigen ogen ziet, dan kan dat. Uitzoeken van kwaliteitsprodukten met daarbij deskundige adviezen kan bij twee van onze leveranciers.

Een belangrijk punt van aandacht bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer is de capaciteit van de aanwezige warmwatervoorziening. Een stortdouche aansluiten op een keukengeiser leidt daarbij zeker tot een teleurstelling. Ook in de hoogte van een closet en de materialen waaruit douchebakken en baden zijn gemaakt zijn vele keuzes mogelijk. Laat u zich bij een investering als een nieuwe badkamer terdege informeren.

* Lood- en zinkwerken
Ondanks de vele mogelijkheden van kunststof worden zinken en koperen goten en dakbedekkingen volop toegepast. Het zijn beide duurzame materialen die door vakmensen verwerkt kunnen worden tot goten, vergaarbakken en "regenpijpen". Zeker bij monumentale panden is zink of koper de fraaiste en duurzaamste oplossing. Bovendien kan de goot exact op de gewenste maat en in de gewenste vorm gemaakt worden, zodat hij in de bestaande bouwkundige constructie past.

Ook zinken en koperen goten en daken hebben onderhoud nodig. Met het aanbrengen van een twee-componenten coating is de levensduur van een wat oudere zinken goot flink te verlengen. Is de goot echter lek, dan is een vakkundige zinkreparatie of een volledige nieuwe goot een investering die zich terugverdient : herstel van waterschade binnenshuis kan een grotere kostenpost zijn. Met het jaarlijks een of twee keer blad, vogelnesten en andere ongerechtigheden uit de goot en de standleidingen verwijderen voorkomt u ook veel nare verrassingen.

Plaatsen in de regio Zeeland