Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats s-Heer Arendskerke

Laroes Loodgieters en Installateurs BV

Laroes Loodgieters en Installateurs BV Adres:
Laroes Loodgieters en Installateurs BV
Handelsweg 10
4387 PC Vlissingen

Tel. 0118 - 465800
Fax. 0118 - 460808

Website. www.laroes.nl
Email. info@laroes.nl

Beschrijving:
- Verwarming
Een goed verwarmde woning is tegenwoordig heel normaal. De woning verwarmen kan op vele manieren. De meest voorkomende manier is door middel van een centrale verwarmingsketel met radiatoren en/of vloerverwarming. Hieraan zit vaak de warmwatervoorziening gekoppeld in de vorm van een combiketel. Tegenwoordig wordt het warm water steeds meer aanvullend verwarmt met een zonne-energiesysteem wat een flinke besparing geeft op de gasrekening.

De gaskachel komt ook nog regelmatig voor. Inmiddels zijn hiervan al mooie varianten op de markt. Om jarenlang van comfort te kunnen genieten dient de toegepaste soort verwarming op een vakkundige manier te worden aangelegd, ingeregeld en jaarlijks onderhouden te worden. U kunt bij ons altijd terecht voor een vakkundig advies ter plaatse. Voor de aanleg, reparatie en onderhoud bent u bij ons ook aan het juiste adres.

- Gas en water
Water en gas.. wie gebruikt het niet in het dagelijkse leven. Het komt in de meterkast de woning binnen en verspreid zich door het huis door middel van een complex leidingnet.

Leidingen worden tegenwoordig allemaal in de wanden en vloeren weggewerkt. De tappunten worden keurig op plaats gebracht zodat alleen de kranen en andere armaturen zichtbaar zijn. Het oog wil tegenwoordig ook wat. Het leidingnet, vanaf de meterkast tot op elk punt in de woning, kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om nieuwe aanleg, reparatie, renovatie of een verbouwing.

Mocht uw keuken aan vervanging toe zijn, dan zullen er diverse leidingen moeten worden aangepast. Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen aan de hand van de tekening van de nieuwe keuken. Tevens bent u voor een complete nieuwe badkamer bij ons aan het juiste adres.

- Riolering
Men staat er niet echt bij stil als het gaat over het gebruik van bijvoorbeeld water. Ga maar eens na hoe vaak we de kraan of het toilet gebruiken. Al het gebruikte water wordt afgevoerd door de riolering.

Voor een goede werking van de riolering, dient men bij de aanleg van de riolering met diverse factoren rekening te houden zodat bij de ingebruikname van de riolering er geen vervelende bijgeluiden of vroegtijdige verstoppingen ontstaan. Bij ons kunt u terecht voor een vakkundige aanleg of reparatie van het leidingnet. Vanaf de badkamer, het toilet en de keuken, tot en met de aansluiting op het gemeenteriool.

- Dakbedekking
In ons kleine land valt er op een jaar heel wat water naar beneden. Om dit buiten te houden dienen we het dak van een goede bekleding te voorzien. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden dan alleen dakpannen. Ook als het gaat om daken met aparte vormen, is hiervoor een alternatief.

Het water wat van het dak afloopt wordt opgevangen door de dakgoten en verder afgevoerd naar het riool. Ook voor dakgoten zijn er meerdere alternatieven beschikbaar.

- Restauratie
Nederland bezit nog veel gebouwen van enkele eeuwen terug. Deze gebouwen zijn nog volgens zeer degelijke normen gebouwd en bevatten vele sierlijke elementen welke uit lood , zink of koper vervaardigd zijn. Voor de bekleding van daken werd er in die tijd veel gebruik gemaakt van natuurstenen leien. Deze gebouwen zijn door de eeuwen heen afhankelijk geweest van goed onderhoud. Hiervoor is een speciale vakkennis nodig. Aan het eigen maken van deze techniek gaan vele leer- en praktijkjaren vooraf. Laroes loodgieters en installateurs BV bezit de kennis en het vakmanschap voor het restaureren van deze monumentale panden.

Plaatsen in de regio Zeeland