Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Kapelle

Gebr Van Rijn BV

Gebr Van Rijn BV Adres:
Gebr Van Rijn BV
Buitenweg 15
4571 EP Axel

Tel. 0115 - 561717
Fax. 0115 - 564644

Website. www.gebrsvanrijn.nl
Email. info@gebrsvanrijn.nl

Beschrijving:
Van Rijn Installatie (Gebrs. van Rijn BV) is opgericht sinds 1878 in Axel. Door in de afgelopen jaren goed in te spelen op voortdurende veranderingen groeide ons bedrijf tot een multidisciplinair installatiebedrijf in Zeeland met inmiddels ca. 37 werknemers, werkzaam in de vakgebieden: elektrotechniek, centraleverwarming, gas-, water, sanitair en beveiliging. Zoals u ziet; u kunt bij van Rijn Installatie terecht voor een totaal oplossing van uw installatie en renovatie werkzaamheden. Van Rijn Installatie is lid van de UNETO/VNI, VEB en erkend bij de SEI en Sterkin.

Loodgieter
U kunt bij ons ook terecht voor het installeren van complete drinkwaterinstallaties, brandblusvoorzieningen, toilet- en douche groepen. Voor warmwatervoorzieningen zijn vele toepassingen mogelijk zoals gas, elektrisch of CV verwarmde boilers en geisers.
Uiteraard kunnen wij ook de complete riolering en hemelwater afvoerinstallaties voor u verzorgen.

Service
Onze zorg gaat verder dan het installeren van technische installaties. Wij staan ook garant voor een deugdelijke controle en onderhoud van de installaties. Van Rijn installatie staat dus niet alleen voor uitstekende kwaliteit, wij garanderen u tevens een optimale service. Alle meest voorkomende onderdelen zoals wastafels, kranen en toiletpotten hebben wij continu op voorraad zodat wij direct kunnen voldoen aan de vraag van de klant om, indien nodig, dezelfde dag nog te kunnen vervangen of herstellen.

Mocht u dus onverhoopt met een storing te maken krijgen kunt u op van Rijn installatie rekenen.

Plaatsen in de regio Zeeland