Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Nigtevecht

Loodgieter Anink

Loodgieter Anink Adres:
Loodgieter Anink
Anne Franklaan 158
1403 HV Bussum

Tel. 035 - 6915529

Website. www.loodgieteranink.nl
Email. joris@loodgieteranink.nl

Beschrijving:
Lekkage? Een nieuw toilet? Reparatie van uw dak? Voor deze klussen én meer kunt u terecht bij Loodgieter Anink. Dit bedrijf is in januari 2007 opgericht door Joris Anink. Hij is al twaalf jaar als loodgieter werkzaam in de installatietechniek. Loodgieter Anink houdt zich bezig met installatie, reparatie en onderhoud van sanitair, dakwerk, riolering, centrale verwarming en water- en gasinstallaties. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring bedient Joris Anink zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast wordt hij ingehuurd door installatiebedrijven.


Diensten:
- Sanitair en keuken
Zowel voor de installatie als voor het onderhoud van uw toilet, wastafel, douche en bad kunt u bij Loodgieter Anink terecht. Bij de verbouwing van uw badkamer worden de riolering en waterleiding naar uw wensen aangepast. Ook voor het leidingwerk in uw nieuwe keuken kunt u op onze deskundigheid vertrouwen.


- Dakwerk
Voor het vervangen of repareren van uw goot of hemelwaterafvoer bent u bij Loodgieter Anink aan het juiste adres. De nieuwe goot wordt vakkundig gelegd. Daarnaast kunt u uw platte daken laten aanpassen, repareren of vernieuwen. Bij al het dakwerk wordt het lood en zink vervangen of aangepast.


- Riolering
Loodgieter Anink vervangt uw riolering en breidt deze desgewenst uit. Daarnaast verhelpt hij kleine verstoppingen.


- Centrale Verwarming
Wilt u een nieuwe centrale verwarming of bent u toe aan een nieuwe radiator? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.


- Water- en gasinstallaties
Wij breiden de waterleiding in zowel badkamer als keuken uit. Vanzelfsprekend kunt u ook voor een geheel vernieuwde waterleiding bij ons terecht. Dit geldt overigens ook voor de gasleidingen in uw keuken.

Plaatsen in de regio 't Gooi