Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats Gorssel

Veerman Installatiebedrijf BV

Veerman Installatiebedrijf BV Adres:
Veerman Installatiebedrijf BV
Kweekweg 27
7315 AP Apeldoorn

Tel. 055 - 5213527
Fax. 055 - 5214792

Website. www.veermaninstallatiebedrijf.nl
Email. veerman@veermaninstallatiebedrijf.nl

Beschrijving:
Van waterpomp tot zonnepaneel...
Installatiebedrijf Veerman heeft ruim 90 jaar ervaring en wat héél bijzonder is dat de 7 medewerkers samen 168 jaar ervaring hebben dat is bijna 25 jaar per monteur!


Dakwerk: dakgoten en dakbedekking
Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Installatiebedrijf Veerman monteert niet alleen standaard mast- en dakgoten maar ook op maat gemaakte goten, voor nieuwe woningen, vervanging van bestaande dakgoten en bovendien voor restauratie van monumentale bouwwerken.

Zink is een zeer duurzaam materiaal voor dakgoten. Het vervaardigen van zinken dakgoten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en de levensduur het bijna altijd aantrekkelijk maken om voor zink te kiezen. Bij een op de juiste wijze aangebrachte dakgoot of bekleding voor een dakkapel of erker is een levensduur van 35 jaar geen uitzondering. Om die reden zijn verreweg de meeste goten uitgevoerd in zink.

Een eventuele lekkage kan in een zinken goot betrekkelijk snel en eenvoudig gerepareerd worden, denk b.v. aan een beschadiging door een dakpan of takken. Dit in tegenstelling tot een kunstof goot die vaak geheel vervangen moet worden.

Koper is een materiaal dat niet alleen een zeer specifieke uitstraling heeft maar eveneens een uitzonderlijk lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die in eerste instantie donkerbruin van kleur is en vervolgens verder verkleurt naar het karakteristieke groen.

De bovengenoemde materialen kunnen worden toegepast voor het afvoeren van regenwater. Steeds vaker wordt kunststof verdrongen door zink vanwege zijn uitzonderlijk mooie en degelijke uitstraling.

Dakbedekking
Bitumineuze dakbedekking passen wij veelal toe voor platte en licht hellende daken. Deze bedekking kan met of zonder isolatie worden toegepast. Voor deskundig advies komen wij op afspraak bij u langs om ter plekke te beoordelen wat de beste oplossing is om water en sneeuwaanvallen op uw kostbare woning, schuur, garage of bedrijfspand te voorkomen. Daarna kunnen wij voor u een op maat gesneden offerte maken.


Centrale verwarming
Veel huizen zijn reeds voorzien van centrale verwarming. Toch krijgen wij nog regelmatig aanvragen binnen voor de aanleg van een heel nieuw systeem in een bestaande woning. Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken:

Samen met u maken wij een plan van aanpak, dat resulteert in een offerte:
- Als eerste wordt een keuze gemaakt voor de HR-CV-ketel die bij uw woning hoort wat betreft capaciteit en warmwater behoefte en eventueel met zonne-energie.
- De volgende stap is het uitzoeken van de radiatoren. Een ruime keuze kunnen wij hierin bieden, van het standaard model tot de nieuwste design radiatoren in de door u gewenste kleuren en maten.
- De leidingen kunnen natuurlijk zoveel mogelijk worden weggewerkt en waar nodig geïsoleerd.
- Een thermostaat die bij uw leefwijze hoort sluiten wij voor u aan en zullen deze ook voor u inregelen.

CV-onderhoud
Om uw Centrale verwarmingssyteem goed te kunnen onderhouden bieden wij u via GASNed een contract aan zodat u niet zonder warmte en warm water komt te zitten op de weekenden en de feestdagen wanneer alle bedrijven gesloten zijn. De ervaring is dat zonder onderhoudscontract de jaarlijkse controle in de vergetelheid raakt en daardoor kan een toename ontstaan van het gasverbruik, dat niet gunstig is voor uw energierekening.

Plaatsen in de regio Apeldoorn