Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Beschikbare loodgieters in plaats De Hoef

Delta Installatie BV

Delta Installatie BV Adres:
Delta Installatie BV
Lepenlaan 76
1161 TG Zwanenburg

Tel. 020 - 4972164

Website. www.delta-installatie.nl
Email. info@delta-installatie.nl

Beschrijving:
Vanuit ons kantoor en werkplaats aan de Iepenlaan in Zwanenburg bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt. U kunt bij ons terecht voor:
* sanitair
* centrale verwarming
* gas en water
* lood-, dak- en zinkwerk
* riolering

Delta Installatie is een erkend gas- en watertechnisch installateur en tevens lid van de Vereniging van Nederlandse Installateurs (Uneto-VNI). Kiest u voor een erkend installatiebedrijf dat lid is van de Uneto-VNI, dan kiest u behalve voor vakbekwaamheid ook voor een bedrijf dat:
* verplicht is gebruik te maken van de leveringsvoorwaarden Consumentenvoorwaarden Installerende Bedrijven, schakelt een bedrijf ons in dan leveren wij volgens de Alib92
* is aangesloten bij een laagdrempelige geschillencommissie;
* lid is van een brancheorganisatie die zorgt voor een nakomingsgarantie van de uitspraak van zo'n geschillencommissie in het geval het installatiebedrijf dat niet zelf doet.


Sanitair
Toe aan een nieuwe badkamer of een nieuwe wc?. Wij kunnen de hele verbouwing van uw badkamer, keuken of toilet voor u regelen.

Delta Installatie renoveert jaarlijks meer dan 25 badkamers. Soms voeren wij het loodgieterswerk uit in opdracht van een aannemer, meestal verzogen wij de hele renovatie zelf. Hiervoor werken wij samen met tegelzetters, stukadoors, timmerlieden en elektriciens.

Neem eens kijkje in de showroom van de Vegro in Amsterdam of van Plieger in Haarlem. U kunt daar altijd naar binnen lopen, beter is echter om vooraf, via ons een afspraak te maken. Wilt u zelf al aan de slag, klik op deze link om zelf uw badkamer te ontwerpen of u te oriƫnteren. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Voor onderhoud aan uw sanitair kunt u ook bij ons terecht. De meest voorkomende klachten kunnen door onze service monteurs direct ter plaatse worden opgelost. Als dit niet het geval is dan overlegt de monteur met u wat de beste oplossing is: een onderdeel bestellen of het toestel gezien de levensduur en de reparatiekosten geheel vervangen.


Centrale verwarming
Altijd warmwater en een lekker warm huis. We vinden het tegenwoordig vanzelfsprekend en dat moet het ook zijn vinden wij. Maar ook u heeft een taak hierin: laat uw cv installatie of geiser regelmatig controleren zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij kunnen dit onderhoud, eventueel op contractbasis voor u uitvoeren.

Ondanks goed en regelmatig onderhoud moet een cv-ketel ooit vervangen worden. De levensduur van een ketel ligt rond de 15 jaar. Uit het grote aantal goede merken CV-ketels dat tegenwoordig te koop is, hebben wij er drie in ons standaard assortiment: Remeha, Atag, nefit.

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe ketel? Het is niet gemakkelijk om uit het grote aantal merken en types de juiste ketel te kiezen. Vraag bij familie en vrienden naar hun ervaringen met bepaalde merken. Voor technisch advies kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te vertalen in een offerte.


Gas en water
Voor een lekkere warme douche is niet alleen een goede cv-ketel, geiser of boiler nodig. De leidingen zijn net zo belangrijk. Zijn deze te dun, te dik of te lang dan kan de warme douche wel eens een koude worden. De omvang en de diameter van leidingen moeten worden berekend volgens bepaalde normen.

Bij nieuwbouw en renovatie is relatief gemakkelijk om de juiste leidingen op de juiste plaats te krijgen. In een bestaande situatie is het moeilijker: uw cv-ketel met extra warmwater levert niet meer dan uw oude. Moeten de leidingen tocht vervangen worden. Deskundig advies vooraf voorkomt dit soort teleurstellingen.

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis is om een goede en veilige installatie aan te leggen, aan te passen of te onderhouden. Vanzelfsprekend helpen wij u ook bij een lekkage aan de water- of gasleidingen.


Lood-, dak- en zinkwerk
Lekkage? Of het nu lekkage is aan uw platte dak met bitumen, uw schuine dak met dakpannen, het lood van uw schoorsteen, uw zinken dakgoot of uw erker, wij lossen het voor u op. Het is van belang om lekkage snel te repareren. Water tast namelijk de constructie van een gebouw aan, ook als u er zelf geen last van heeft. Voorkomen is natuurlijk altijd beter. Preventief onderhoud zoals het reinigen van de dakgoot voeren we ook uit.

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw dak, dan voeren we voor u een inspectie uit. Vaak blijkt uit de inspectie reinigen van het dak voldoende is of dat met enkele reparaties uw dak weer jaren verder kan.

Vanzelfsprekend kunnen wij uw dakbedekking of dakgoten ook vernieuwen. Hiervoor brengen wij, geheel vrijblijvend een offerte uit na de situatie eerst te hebben opgenomen.


Riolering
Bij Delta Installatie BV kunt u terecht voor aanleg, onderhoud, reiniging en inspectie van uw riolering. Reinigen en inspecteren van riolering is een vak apart. Er zijn talloze bedrijven die niets anders doen. Delta Installatie beschikt over alle denkbare apparatuur waar een inspectie en ontstoppingsbedrijf ook over beschikt. Wij beschikken dan ook nog over de kennis die veel inspectie en ontstoppingsbedrijven missen: kennis van aanleg en onderhoud.

Kortom, zit uw toilet verstopt, heeft u last van stank, pruttelt uw keukenafvoer? Wij hebben de kennis en het materieel om de klacht te verhelpen.

Wij beschikken over andere ander het volgende materieel: hoge druk rioolreinigers en veermachines voor diameters van 40 tot 200mm, inspectie camera en een rookgenerator.

Met deze apparatuur proberen we in eerste instantie verstoppingen op te heffen. U riolering is dan weer brandschoon. Keert de verstopping onverhoopt toch weer terug, dan is een uitgebreider onderzoek noodzakelijk. Een dergelijk onderzoek kunnen we uitvoeren met onze inspectiecamera. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld verzakkingen of breuken in de riolering vaststellen. De rookgenerator wordt gebruikt om lekkages in een riool op te sporen.

Plaatsen in de regio Amsterdam